Cu cine va rămăne fetița Anastasiei Cecati, actrița ucisă de soțul ei! Copilul va fi transferat într-un centru de plasament

Moartea actriței Anastasia Cecati a șocat o țară întreagă. Familia ei este distrusă de durere, mai ales în că în urma tinerei a rămas o fetiță abia născută. Bunica actriței a făcut primele declarații în legătură cu acest subiect și a mărturisit că își dorește să-și crească nepoata alături de ea. 

Mama Anastasiei Cecati, actrița care a fost ucis de către soțul ei, vrea să-și crească nepoata. Aceasta s-a adresat direcției municipale pentru drepturile copilului pentru a prelua tutela copilului. În prezent fetița de doar trei săptămâni este internată la Spitalul numărul 1 din Capitală, unde se află în afara oricărui pericol.

Cu cine va rămăne fetița Anastasiei Cecati, actrița ucisă de soțul ei

Copilul nou născut a fost vizitat astăzi de bunica sa. Cu toate acestea, femeia a refuzat să vorbească despre acest subiect, conform publika.md.

„Pe parcursul acestor două zile fetița a fost investigată. Este absolut sănătoasă, nu necesită tratament spitalicesc. S-a procedat absolut corect fiindcă era necesar de clarificat în ce stare se află nou născutul și instituția noastră este unica instituție care tratează acești copii', a spus directorul Spitalului Clinic Municipal Nr.1, Iurie Dondiuc, potrivit libertatea.ro.

Fetița actriței decedate va fi transferată, mâine, la Centrul de Plasament și Reabilitare din Chișinău unde se va afla cel mult 45 de zile. În această perioadă, direcția municipală pentru drepturile copilului va decide dacă fetița poate rămâne sub tutela rudelor.

„Astăzi s-a apropiat bunica copilului care a venit din România. Ne-a relatat și ne-a demonstrat că este bunică printr-un certificat de naștere a mamei copilului. Din spusele bunicii copilul nu are certificat de naștere. Urmează ca noi până la determinarea reprezentantului legal asupra copilului să perfectăm certificatul de naștere', a spus Direcţia pentru Protecția Drepturilor Copilulu, Centru, Lidia Ştefăneţ.

Actrița Anastasia Cecati a fost ucisă de Alexei Mitachi, un medic de succes. Colegii acestuia au scos la iveală detalii incredibile despre cei doi soți și au făcut declarații neșteptate.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Anastasia Cecati, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Meteorologii nu vin cu vești bune! Cod galben de vânt puternic în mai multe județe! Cum va fi vremea în următoarele zile

Cod portocaliu de vânt puternic până la ora 16. Ce zone sunt vizate de avertizarea meteorologilor?

Florentina Fântânaru părăsește Antena Stars. Cu ce post de televiziune a semnat prezentatoarea: „Este un alt proiect, îmi doresc să fie o noutate'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Stiri