Cu cine seamănă Elena, fiica Loredanei Groza și a lui Andrei Boncea?

Pe cât de explozivă este Loredana, pe atât de așezată și cumpătată pare să fie Elena. Fiica Loredanei și a producătorului Andrei Boncea, Elena Boncea împlinește anul acesta 23 de ani.

Și ea este atrasă de muzică, însă nu este solistă, ci producător muzical. Elena împlinește pe 14 iulie, chiar de ziua Franței, 23 de ani. O vârstă la care își creează, și ea, un nume în industria muzicală. Spre deosebire însă de mama ei, prezența ei în mediul online este una mai discretă, unele dintre conturile sale fiind, de altfel, private.

Florin Călinescu nașul

Elena Boncea s-a născut în 1998, la o lună după ce Loredana și Andrei Boncea se căsătoreau. Naș de cununie le-a fost nimeni altul decât Florin Călinescu, tot el fiind și nașul de botez al Elenei. Dacă în copilărie, Elena semăna mai mult cu tatăl ei, acum, la 23 de ani, Elena aduce tot mai mult cu mama ei. Însă în varianta brunetă.

Cele două au o relație foarte bună, iar Loredana se emoționează de fiecare dată când vorbește despre fiica ei. De alfel, cele două merg și acum împreună în vacanțe, atunci când timpul le permite.

„Încă învăț să fiu mamă'

În ceea ce privește declarațiile de iubire, anul trecut, cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Loredana scria: „Happy Bday my baby!! Puiul meu sunt 22 de ani astăzi de când m-ai făcut Mamă! Cine ar fi crezut că după atâția ani încă învăț cum să fiu mamă! Ai venit pe pământ și în viața mea ca o binecuvântare divină! Îți doresc să fii sănătoasă și fericită și să-ți trăiești visele! Mami te iubește'.

Citește și: Cu ce post TV va colabora fosta vedetă Pro Tv, Iulia Albu?

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete