Cu cine s-a iubit Kate Middleton înainte de a se căsători cu Prințul William

Kate Middleton și Prințul William sunt dovadă clară că poveştile de dragoste cu prinţi şi cenuşărese există.

Destinul a făcut ca în 2001, Kate să devină colegă cu William la Universitatea St. Andrews, unde studiau istoria artei. În martie 2002, Kate Middleton a reuşit să îi sucească minţile lui William cu o rochia transparentă pe care a purtat-o la o prezentare de modă în scop caritabil.

Ce nu se știe este faptul că Ducesa de Cambridge era implicată într-o relaţie. Potrivit apropiaţilor lui Kate, ea forma un cuplu cu un student în anul patru la Universitatea St. Andrews, pe nume Rupert Finch. Relaţia lor era cunoscută în cercurile de prieteni, dar Prințul William nu a ținut cont și a făcut ce i-a dictat inima.

La scurt timp, William şi Kate ajungeau să împartă un apartament împreună cu alţi doi studenţi şi au devenit de nedespărţit.

Din fericire, Rupert Finch le-a apreciat și înțeles povestea de dragoste, iar în 2011 a acceptat invitaţia la nunta celor doi. A venit însoțit de partenera lui, Natasha Rufus Isaacs. Doi ani mai târziu, Rupert şi Natasha s-au căsătorit, iar Kate şi William s-au numărat și ei printre invitații prezenți la fericitul eveniment.

Kate Middleton și Prințul William sunt mai fericiți ca niciodată. Au împreună trei copii – Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis  – dar practic nu deţin custodia legală a niciunuia dintre ei, potrivit unei reguli regale veche de 300 de ani.

Cu toate că au o familie frumoasă, în trecut, relația lor a stat sub semnul întrebării, mai ales după ce în perioada liceului s-au despărțit pentru o scurtă perioadă de timp.

Nici Prințul William nu a avut ochi întotdeauna doar pentru Kate Middleton, iar în perioada în care cei doi au fost despărțiți, o altă femeie i-a furat inima ducelui de Cambridge. Acesta a fost îndrăgostit nebunește de Isabella Calthorpe, o tânără care provenea dintr-o familie înstărită și care i-ar fi putut deveni cu ușurință soție.

Deși era conștientă de obsesia prințului William pentru Isabella Calthorpe, ducesa de Cambridge a acceptat să îi ofere o a doua șansă, cu condiția să nu mai păstreze legătura cu Isabella. Ulterior, în anul 2011, prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit, iar nunta lor a fost urmărită în întreaga lume.

 

Iulia Sandu

Foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete