Cu ce se ocupă soțul lui Catrinel Sandu, Steve Schroeter?

Catrinel Sandu s-a întors în România împreună cu soțul ei, Steve Schroeter. Cei doi au planificat o nuntă în mare secret. Ei s-au căsătorit acum mai bine de un an în America, iar acum și-au dorit să se cunune religios în țara natală a „bebelușei'.

Alături de ei au fost fetele lui Catrinel, băieții lui Steve, familia și cei mai apropiați și dragi prieteni.

Catrinel Sandu nu mai credea în iubire și considera că fluturii nu vor mai zbura la ea în stomac, însă datorită lui Steve Schroeter, frumoasa blondină trăiește o poveste de dragoste parcă desprinsă din basme. Vedeta a declarat că este o femeie împlinită datorită fetelor ei, a partenerului de viață și a momentelor de vis de care se bucură în America.

Imediat după divorțul de fostul soț, Gabriel Trifu, Catrinel s-a mutat în America unde l-a cunoscut pe Steve Schroeter. Fostei colege a „Cârcotașilor' îi era foarte greu să se implice într-o nouă relație, cu atât mai mult să repete experiența unui mariaj. Cu toate acestea, actualul soț a reușit să o facă să creadă în iubire din nou și să depășească rănile pe care le avea din trecut. Cei doi s-au căsătorit la 11 noiembrie 2019, iar evenimentul din acest an l-au dedicat oamenilor dragi din România.

Muzica și dansul au avut loc într-un local din București, retras și departe de ochii curioșilor. Foarte important este că totul a decurs conform planurilor lor și au avut parte de tot ce și-au dorit. De asemenea, au ales ca nunta să nu fie cu dar, așa cum se onișnuiește la noi, deoarece scopul lor a fost de a se bucura alături de cei dragi.

Steve Schroeter s-a integrat imediat în lumea de acasă a soției sale, fiind foarte bine primit. Americanul este de profesie medic stomatolog și este tatăl a doi băieți. Imediat ce a întâlnit-o pe Catrinel, Steve s-a îndrăgostit pe loc și și-a dorit să formeze o familie cu aceasta. Împreună și-au cumpărat o casă în Sarasota, Florida. Toți formează o familie extremde frumoasă, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Fetele lui Catrinel se înțeleg foarte bine cu Steve, dar și cu băieții acestuia.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete