Cu ce se ocupă Mihai Găinușă la șapte ani de când nu mai prezintă „Cronica Cârcotașilor”. E mândru de noul job

După 14 ani în rolul de prezentator la „Cronica Cârcotașilor' de la Prima TV, Mihai Găinușă și-a dat demisia în 2014. Șapte ani au trecut de când nu mai apare pe micul ecran. Se dedică altui job care îi aduce împlinire din toate punctele de vedere. 

mihai gainusa 7 ani de la cronica carcotasilor 2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Mihai Găinușă a pus punct carierei în televiziune pe care o începuse în anul 1997, după mai multe discuții cu Șerban Huidu, prezentatorul cu care a făcut echipă la „Cronica Cârcotașilor', de la Prima TV. Mihai Găinușă a decis atunci să facă o schimbare radicală în viața profesională. A renunțat la show, la aparițiile televizate.

În prezent, Mihai Găinușă lucrează la Național FM. El are o emisiune în fiecare dimineață, de la 7.00 la 10.00, alături de Oana Paraschiv. Cei doi moderează emisiunea intitulată „Matinal efervescent'.

De ce a plecat de la „Cronica Cârcotașilor'

Fostul prezentator TV a susținut că a avut mai multe discuții cu colegul lui, Șeran Huidu, și a decis să renunțe la emisiune.

„Am decis să părăsesc «Cronica Cârcotaşilor». De la tv. Că la radio şi-a luat-o Şerban Huidu şi a plecat cu ea. Ultimii trei ani au fost cei mai grei din viaţa mea profesională. M-am luptat să salvez acest brand. După fiecare accident.

Am luptat ca membrii echipei să aibă unde lucra în continuare. Mi-am asumat responsabilitatea coordonării emisiunii când Şerban nu era capabil. Am scris şi am prezentat această emisiune 14 ani. Dar eforturile mele nu au fost apreciate. Ci, dimpotrivă, mi s-a reproşat inclusiv că am adus un preot în platou. Am încheiat o etapă din cariera mea şi le mulţumesc încă o dată celor care au crezut în mine în tot acest timp', scria Mihai Găinușă pe Facebook, în 2014, conform adevarul.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete