Cu ce se ocupă fiul Luminiței Anghel, David Pușcaș? Mărturisiri surprinzătoare

Certurile cu mama sa, Luminița Anghel, l-au determinat pe David Pușcaș să se gândească foarte serios la viitorul său. Tânărul în vârstă de 22 de ani a declarat că nu mai ține legătura cu artista și  este decis să ia viața în piept.

David Pușcaș se gospodărește singur și a precizat într-un interviu că nu duce lipsă de absolut nimic. Cât despre o reconciliere cu mama sa adoptivă se pare că nici nu se pune în discuție.

În ultima perioadă, tânărul a fost în centrul atenției din cauza relației greu de gestionat cu Luminița Anghel. El susține că traversează o perioadă de tranziție și vrea să fie un bărbat independent și asumat.

„Lucrez de acasă, la un site. Este bine, iau salariu, mă ajută să îmi plătesc chiria, să am ce mânca, să am cu ce să mă spăla. Cu mama nu am mai vorbit deloc, de ceva timp, nu știu dacă există cale de împăcare între mine și ea, este incert totul', a declarat David Pușcaș potrivit Impact.ro.

Mai mult decât atât, potrivit spuselor sale, David Pușcaș are planuri mari de viitor și vrea să se urmeze cursurile unei școli de televiziune pentru a fi reporter sau prezentator.

„Mi-am propus să fac, în viitorul apropiat, anumite cursuri speciale pentru televiziune, ele sunt sigur că mă vor ajuta să ajung acolo unde îmi doresc. Și asta datorită profesorilor buni care sunt.

După aceea, mă voi gândi pe ce anume să merg: ori reporter, ori prezentator îmi doresc să fiu, însă iau totul cu pași mici și siguri', a  mai spus fiul pe care Luinița Anghel l-a adoptat.

Luminița Anghel cunoaște situația lui David și contrar celor declarate de el, aceasta susține că tot ce are, are datorită ei. De asemenea, ea a declarat la Kanal D că fiul său este un băiat dezordonat și neîngrijit. Cât despre discuțiile dintre ei, artista spune că are martori pentru reacțiile violente pe care fiul ei le-a avut în relația cu ea.

„Vreau să vă mărturisesc că David nu locuiește la marginea orașului, ci într-un cartier de oameni civilizați, în sectorul 3. Nu îi lipsește nimic și are tot confortul acolo: mașină de spălat, frigider, aragaz, microunde, vase, tot, tot ce îi trebuie.

Nici măcar o pastă de dinți nu și-a cumpărat din banii lui, nici măcar un săpun sau o sticlă de apă nu și-a cumpărat singur! Totul i-a carat mă-să, în tot acest timp! Mama asta pe care o face de râs și de care își bate joc acum! Ei bine, eu muncesc pentru ceea ce am. Muncesc pentru pâinea pe care o pun pe masă și la mine și la el! Dezordinea din garsoniera e stilul lui de viață! Așa era și acasă la noi.

Spune că stă într-un pat îngust? E o canapea extensibilă! E jeg pe jos?! Era jeg pe jos pentru că așa îi place să trăiască! Să știți că am martori pentru tot ceea ce am făcut pentru el, dar și pentru toate reacțiile lui violente pe care le-a avut față de mine, prin mesaje, șantaj și amenințările la care a recurs', spunea Luminița Anghel, la Kanal D.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete