Cu ce se ocupă familia câștigătorului Survivor România 2022, Alex Delea: „Are totul foarte bine pus la punct”

Câștigătorul Survivor România 2022, Alex Delea, a sosit în România pentru scurtă perioadă de timp, urmând să se întoarcă în Spania acolo unde a locuit alături de familia sa.

Alex Delea a dezvăluit recent că o bună perioadă de timp a locuit în Spania unde a avut parte de o viață fără griji. Mama sa a deschis o mică afacere unde războinicul a învățat o mulțime de lucruri, iar acum își dorește ca o parte din premiul câștigat să i-l ofere acesteia ca recunoștință pentru tot ce a făcut pentru el. Cu toate acestea, Alex Delea și-ar dori să se întoarcă în România, deoarece îi place țara sa natală și aici înseamnă pentru el „acasă'.

„Prima oară am fost în Spania la 14 ani cu mama mea. M-am întors la 17 ani, când am mers la muncă la mama mea la bar, unde m-am dezvoltat foarte mult, am învățat limba, a fost ieșirea noastră în lume, dar eu nu am fost niciodată de acord cu asta, nu am vrut niciodată să plec din România. Visul meu este să mă mut și să trăiesc în România, numai că nu pot să mă mint spunând că Spania nu mi-a dat o viață mai bună. Spania ne-a ajutat pe noi ca familie să putem să avem un trai normal.

Ceea ce sunt se datorează și faptului că am plecat din România. România a fost, este și va fi țara mea preferată, casa mea și mi-am dorit toată viața mea să mă întorc și iată că s-a întâmplat, mi s-a îndeplinit visul',a declarat Alex Delea pentru Fanatik.

„Vulturul' a mai dezvăluit cum a reușit cea care i-a dat viață să se dezvolte într-o zonă extrem de populată de turiști.

„Barul se află pe lângă Barcelona, pe lângă frontiera cu Franța, într-un oraș turistic. De ce bar și nu alt domeniu? Mama mea, atunci când a plecat din țară și a ajuns în Spania, era chelneriță. Pe parcurs, oriunde ar fi mers, din chelneriță ajungea manager. Îi mergea foarte bine, are totul foarte bine pus la punct, se ține de treabă. Ușor, ușor, a dezvoltat o afacere.

Până la urmă, a avut noroc. La început, barul a fost destul de problematic, dar până la urmă a fost bine și uite că trăim toată familia dintr-un bar. Suntem șase persoane care muncim acolo. În momentul de față nu muncesc, dar o să fiu mereu acolo pentru ea, iar barul acesta ne-a ajutat și ne-a schimbat viața', a mai spus Războinicul pentru sursa menționată mai sus.

Foto: Facebook

Vezi şi 10 mâncăruri pe care să le încerci când ești în Spania!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete