Cu ce se ocupă Carmina, fiica lui Liviu Vârciu: „Sper să fiu cât mai repede pe picioarele mele”. Așa face bani tânăra

Carmina e fata cea mare a lui Liviu Vârciu. Tânăra s-a mutat de curând în București, e studentă la Facultatea de Jurnalism, are propriul apartament și propria mașină. Într-un interviu pentru Fanatik a dezvăluit cu ce se ocupă, pe lângă studiile ei.

Tânăra s-a preocupat mult în lunile de vară de apartamentul ei din București. Recunoaște că i-a fost greu, însă amenajarea a luat sfârșit. Acum se ocupă de facultate, de joburile ei din mediul online, ca influencer, și deja s-a angajat ca ajutor la un brand de haine, asta pe lângă banii pe care îi face din mediul online.

„A fost un pic dificil la început, că nu mai era nimeni, eram singură. În ceea ce privește, bănuții mai am și ajutorul lor momentan, deși din toate puterile și răsputerile mele vreau să închei capitolul ăsta. De când am venit la București și tata m-a ajutat, dar și mama foarte mult.

Dar, îmi mai câștig și banii mei. Încet, încet, sper să fiu cât mai repede pe picioarele mele. Banii vin de pe partea de online, pentru că pe asta m-am axat în ultimul timp și lucrez în același timp la Anna Roman Brand, la atelierul Annei Roman. Sunt un ajutor pentru ea acolo la birou, mă mai ocup de pagina de instagram. Mă implic în toate necesitățile pe care le are.

Parțial poate că prin intermediul Andei am ajuns să merg la Anna Roman. Mi-e tata mi-a recomandat-o pentru că probabil știa de la Anda că are nevoie de o fată ca ajutor acolo. Eu oricum o știam pe Anna de foarte mult timp', a spus Carmina Vârciu.

cu-ce-se-ocupa-carmina-fata-lui-liviu-varciu-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Tânăra a mai dezvăluit că părinții o sprijină financiar, dar și că au existat discuții despre bani. „De când am venit la București nu mai am o medie cu cât cheltui. Încerc să nu întrec calul, dar Carmina nu a avut limită de când s-a mutat. Încerc să nu mai fiu atât de cheltuitoare. Problema mea era că nu dădeam bani pe haine sau bijuterii, erau chestii de casă, cutii.

Spray-uri de casă, 80 dacă se poate, nu știu, orice chestie de casă decorativă. Am avut discuții despre bani pentru că mi se pare normal, dar am fost tot timpul înțelegătoare. N-am putut să fac mofturi având în vedere ce viață mi-au oferit mama și tata', a mai afirmat tânăra.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete