Cu ce se ocupă acum Mădălina Pamfile. Fosta asistentă TV revine pe micul ecran după o pauză de ani de zile

Mădălina Pamfile a fost asistentă TV în urmă cu ani de zile. Aceasta a apărut în mai multe emisiuni televizate, a pozat chiar și în Playboy. S-a retras de pe micul ecran, dar acum revine, e una dintre cele nouă vedete care participă la „Bravo, ai stil Celebrities', sezonul 7. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Mădălina Pamfile vine la „Bravo, ai stil! Celebrities' cu un optimism debordant, lipsa de complexe și o sinceritate dezarmantă cu care și-a susținut părerile de-a lungul timpului. Mădălina a fost una dintre cele mai titrate asistente TV din România și a avut o carieră de succes ca fotomodel, având experiența podiumurilor de modă și făcând furori încă de la debutul său în showbiz-ul autohton prin ținutele sexy pe care le-a abordat.

Mădălina Pamfile are două fiice

Fosta asistentă TV s-a retras temporar din lumina reflectoarelor pentru a-și crește cele două fiice, în vârstă de 3 ani, respectiv 1 an, fiind o mamă și o soție devotată. Acum revine pe micul ecran cu forțe proaspete, pregătită să facă față celorlalte concurente în lupta pentru titlul de Cea mai stilată femeie din România.

„Am acceptat provocarea “Bravo, ai stil! Celebrities” pentru a-mi pune la încercare aptitudinele stilistice. După o perioada lungă în care am stat departe de camere, implicându-mă doar în viața de familie, acum îmi doresc să îmi dau un refresh, atât vestimentar, cât și emoțional, vreau să vedeți o Mădălina Pamfile matură, echilibrată. Dacă ar fi să-mi definesc stilul vestimentar ar fi în două extreme, unul casual și unul foarte elegant, sunt adepta contextului și al locației, încercând să țin pasul cu modă', spune Madalina Pamfile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete