Cu ce se ocupă actorii din „La Bloc” după terminarea serialului. Nea Popa, detalii neștiute despre foștii săi colegi

Nea Popa, pe numele său real Tudorel Filimon, a povestit despre foștii lui colegi din serialul „La Bloc'. Ce s-a ales de Americanul, Nelu Curcă și Costel după încheierea filmărilor.

Tudorel Filimon, în vârstă de 69 de ani, a povestit în ce relații a rămas cu foștii colegi din serialul românesc „La Bloc' și cu ce se ocupă aceștia în prezent. Nea Popa, așa cum este acum cunoscut de fani, s-a mai văzut cu Americanul, în timp ce cu Nelu Curcă și Costel nu s-a mai întâlnit.

„Mai vorbesc cu Americanul, cu actorul Emil Mitrache. M-am revăzut cu el, cam pe la începutul anului. Din câte știu încă este ghid turistic, preia turiștii de la aeroport, îi cazează, le arată România, cred că este obositor, dar lui îi place. Cât îl privește pe Dragoș Moștenescu (n.r.- Costel Jurcă, în 'La Bloc'), el se află în prezent în Anglia. N-a avut noroc aici, deși e un om plin de idei. Așa că și-a luat soția și cei trei copii și a plecat din țară. A avut o perioadă foarte grea, dar acum are un punct de echilibru, face stand-up comedy în bărulețele din Anglia, începe să aibă succes. Este foarte greu acolo, e concurență puternică. Mai mă uit pe internet, mai postează poze cu el, cu copiii. Dar nu ne-am văzut de vreo zece ani, chiar mi-e dor de el', a spus actorul pentru Ego.ro.

Americanul este ghid turistic în România, în timp ce Dragoș Moștenescu s-a mutat în Anglia. Nelu Curcă, pe numele din buletin Mihai Coadă, s-a dedicat bisericii și mai joacă doar în spectacole cu teme religioase.

„El s-a dedicat bisericii, este la o mănăstire de lângă Ploiești, se duce acolo sâmbăta și duminica. Așa, personal, nu l-am mai văzut de mult timp. Țin foarte mult la el. Îmi amintesc că mereu a fost credincios și când nu îi plăcea ceva în scenariu, zicea cu fermitate: «Eu asta nu spun, puteți să mă dați și afară!». După fiecare filmare, Mihai se ducea la Ghighiu, la duhovnic, ca să se spovedească. Acum mai joacă doar în piese de teatru cu teme religioase', a spus Nea Popa.

la-blocSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Actorul a vorbit și despre banii care îi vin din drepturile de autor. Serialul românesc „La Bloc' este difuzat la televizor de 21 de ani. „Din drepturile de autor se mai câștigă, dar nu cât am vrea noi, banii vin de două ori pe an, în iunie și în decembrie. Nu știu cât voi lua în decembrie, uneori te aștepți la mai mulți și vin puțini, nu poți conta pe ei. Dar sunt buni pentru sărbătorile de iarnă, te trezești că se duc pe cadouri. Asta e situația…'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete