Cu ce s-a ocupat Sorin Rap, iubitul Mihaelei Borcea. De 7 ani cei doi formează un cuplu

De șapte ani de zile, fosta soție a lui Cristi Borcea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Sorin Rap. Mihaela Borcea a declarat în multe ocazii că e foarte fericită alături de partenerul ei, despre care s-a zvonit că i-a fost o perioadă de timp șofer.

Conform kanald.ro, Sorin Rap a fost inspector principal de poliție al PJ Ilfov-Bragadiru, însă acesta și-a terminat perioada de lucru în cadrul poliției după ce pe 2 mai 2012, a fost condamnat la un an și zece luni de închisoare cu executare pentru săvârșirea a două infracțiuni de trafic de influență.

Potrivit datelor oferite de DNA, Sorin Rap, împreună cu un jandarm, le-a promis anumitor persoane că le va ajuta să ocupe un loc de muncă în cadrul Jandarmeriei Române pentru suma de 2.400 de euro.

Ulterior, iubitul Mihaelei Borcea a avut mai multe locuri de muncă, a fost și șoferul acesteia.

Fosta soție a lui Cristi Borcea are o relație de 7 ani și Sorin RapSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Povestea de iubire dintre Mihaela Borcea și Sorin Rap

Cei doi au lucrat împreună, Sorin Rap a fost șoferul Mihaelei Borcea, iar așa s-au cunoscut. Apoi, în 2015, cei doi au început povestea de iubire. De multe ori, în spațiul public, Mihaela Borcea i-a declarat iubirea lui Sorin Rap.

Cu ocaziei zilei lui de naștere, fosta soție a lui Borcea scria pe Facebook: „La mulți ani, iubitule! Tu ești povestea mea de dragoste!! Ești în tot ceea ce fac. În tot ceea ce văd, în tot ceea ce ating. Ești în ceea ce visez. Tu reprezinți cuvintele care-mi umplu paginile vieții în fiecare zi.

Nu pot să-ți spun cât de mult îți doresc binele și cât te iubesc! Îți mai doresc ca Îngerul Păzitor să rămână mereu cu tine, protejându-te de rău și de dificultăți, să te sprijine în momente de disperare și tristețe. Fie ca dragostea noastră să fie acea stea călăuzitoare care îți va lumina calea vieții mulți, mulți ani lungi. Și ține minte că dragostea mea pentru tine este veșnică! Te iubesc!'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete