Cu ce s-a ocupat Albertina Ionescu înainte de a se angaja în televiziune?

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Într-un interviu oferit revistei OK! Magazine, Albertina Ionescu (37 de ani) a vorbit deschis despre joburile avute înainte de a se angaja în televiziune.

Cu ce s-a ocupat Albertina Ionescu înainte de a se angaja în televiziune?

„Am muncit de mică. La 14 ani aveam deja două joburi. Eram în zona de croitorie, făceam hăinuţe pentru căţei, respectiv băscuţe.

Le dădeam consignaţiilor care le comercializau. Întotdeauna, în fiecare lună, cu banii pe care îi primeam, îi cumpăram cadouri, bijuterii şi parfumuri mamei mele, pentru că ştiam că se chinuie atât de mult cu totul.

Avea două joburi şi stiam că face totul pentru mine. Îmi doream să îi arăt că o iubesc şi o apreciez foarte mult.

Şi tot ce câştigam investeam în bucuria şi în zâmbetul de pe chipul ei”, a mărturist Albertina Ionescu, pentru OK! Magazine.

Treptat, a renunţat la pasiunea ei şi s-a reorientat. „Am fost apoi instructor într-o agenţie de modele pentru cei mici.

Iar, la 18 ani, am intrat printr-o întâmplare în televiziune. Am mers cu televiziunea şi cu facultatea în paralel. Şi iată că fac asta de 19 ani.”

Prezentatoarea TV a trecut prin multe momente grele, dar toate activităţile în care a fost implicată au făcut-o să nu se prăbuşească.

„Nu am avut timp să cad. De fiecare dată când eram mai jos cu energia citeam ceva frumos. Dacă astăzi mi se pare ceva rău, mâine s-ar putea să nu mai fie aşa.

Trebuie doar să mă liniştesc şi să iau lucrurile aşa cum sunt, pentru că ele au venit în viaţa mea cu un motiv şi atunci accept asta.

Am ajuns în acest punct destul de greu, citind foarte mult, dar ştiu că asta am de făcut”, a mai spus Albertina, potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Ce spunea Albertina Ionescu despre pragmatism și organizare în dragoste în urmă cu ceva ani?

„Deşi mi-aş dori să fiu la fel de organizată în viaţa personală cum sunt în cea profesională, îmi este mult mai greu să aplic planul pe care îl am.

Probabil pentru că, în viaţa profesională, deciziile le iei singur şi de efecte te bucuri tot singur.

Într-o relaţie, „termenii contractuali” nu sunt atât de bine stabiliţi”, mărturisea Albertina, potrivit VIVA!.

Foto: Instagram

Citește și:

Emilia Clarke, constrânsă să filmeze scene nud pentru serialul „Game of Thrones”: „Voi plânge în baie apoi mă voi întoarce și voi filma’

Fosta prezentatoare de televiziune Cristina Dochianu a născut! Prima imagine cu bebelușul

Fiica cea mică a Andreei Bălan, de urgență la spital: „Ce am simțit în secunda aceea n-am simțit niciodată în viața mea’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete