Cu ce probleme se confruntă Gina Pistol în ultimul trimestru de sarcină?

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 11

Gina Pistol (40 de ani) și artistul Smiley (37 de ani) vor deveni părinți în mai puțin de o lună. Perechea va avea o fiică. Pe parcursul sarcinii ei, prezentatoarea TV a fost deschisă în privința experiențelor sale plăcute, dar și mai puțin plăcute.

Cu ce probleme se confruntă Gina Pistol în ultimul trimestru de sarcină?

Recent, pe Instagram, Gina a dezvăluit că nu știe dacă după ce va naște va scăpa de ceva ce i-a apărut în timpul sarcinii. „Mai am o chestie. Nu știu dacă ați trecut, cele care ați născut sau care sunteți acum însărcinate, prin asta.

Mi-au apărut niște alunițe pe gât. Multe. Multe! Nu știu cum se numesc. Multe! Oare mai scap de ele?”, a dezvăluit prezentatoarea TV în mediul online. La începutul anului 2021, Gina mai dezvăluia cu ce afecțiune se lupta tot din pricina sarcinii.

Fotografii cu alunițele găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„Super creepy, nu? Cam așa respir eu de cred că vreo două luni, mai mult de două luni. Am rinită de sarcină. Uneori, bine, de foarte multe ori, și sforăi. M-am contrazis cu Andrei că eu nu sforăi până când mi-a arătat dovada. Creepy rău respirația asta așa”, a mărturisit Gina atunci.

Rinita afectează între 30 și 75% dintre femeile însărcinate. Manifestările tipice sunt declanșate sau exacerbate de către hormonii de sarcină. Această congestie nazală este mai prezentă în trimestrele 2 și 3 de sarcină.

Gina Pistol: „Eu am făcut sport toată viața mea și credeam că o să-mi fie ușor'

Tot în ultimul trimestru, prezentatoarea TV s-a menținut ocupată cu renovarea apartamentului în care locuiește alături de Smiley. „Zici că există niște reguli nescrise pentru femeile însărcinate. Dacă ești în al doilea sau al treilea trimestru trebuie să zugrăvești, renovezi, să faci curățenie generală. Orice ca să-ți faci viața grea.

Ca să nu-ți fie ușor. Eu am făcut sport toată viața mea și credeam că o să-mi fie ușor, dar tot ce fac e greu. Mai e și o altă problemă. Nu vă puteți înțelege cu noi în perioada asta. Dacă unei femei însărcinate i s-a pus pata pe curățenie generală, renovare, nu există până nu face ca ea”, mai spunea.

Gina și Smiley formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul lui 2019 și-au confirmat relația.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce mașină conduce fondatorul Zara, Amancio Ortega, unul dintre cei mai bogați oameni din lume?

Tragica poveste a ultimului moștenitor al imperiului Gucci, subiect de film. A fost ucis cu sânge rece

Ce sumă de bani au primit Ștefan Bănică Jr. și Oana Sîrbu pentru rolurile din filmul de mare succes „Liceenii”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete