Cu ce prezentator de la Prima TV are o relație Albertina Ionescu. Sunt de 2 ani împreună

După despărțirea de Valentin Butnaru, prezentatorul de la Antena 1, Albertina Ionescu are o relație cu un alt prezentator, însă de la Prima TV. Povestea lor de dragoste a început în urmă cu aproape doi ani.

Albertina Ionescu l-a cunoscut pe actualul ei iubit, Constantin Opriș, în cadrul unor evenimente. Cei doi au continuat să vorbească și pe Instagram, așa și-au dat seama că au multe lucruri în comun. Constantin Opriș este jurnalist de business de mai bine de 10 ani, în prezent în cadrul Profit News și Prima TV, potrivit elle.ro.

„Constantin este un gentleman adevărat, a creat un spațiu ideal pentru a se forma legătura dintre noi. Simplu nu i-a fost, însă acum îl apreciez pentru răbdare și consecvență. Maturitatea cu care întâmpină fiecare zi, umorul, inteligența, devotamentul, manierele și respectul sunt doar o parte dintre calitățile lui. Când mă ține de mână, simt că pot realiza orice, că am o putere infinită de reușită și dezvoltare', își descrie Albertina partenerul de viață, pentru sursa mai sus menționată.

Prezentatorul de la Prima TV a spus ce aperciază la Albertina Ionescu. „Dincolo de eleganța, naturalețea, inteligența, sinceritatea și puterea ei de a rezolva lucruri și situații, Albertina este o femeie cu un fin simț al umorului, iar faptul că apreciază tot ce gătesc eu mă face să fiu mai bun în tot ceea ce fac. Știți vorba aia: «în spatele oricărui bărbat puternic se află o femeie puternică». Exact așa este și în cazul nostru', spune Constantin despre iubita lui.

Albertina-Ionescu-si-Constantin-OprisSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Albertina Ionescu a avut o relație cu omul de afaceri Adrian Ispravnic până în anul 2014, iar apoi a fost căsătorită cu Ștefan Lungu. În anul 2018, jurnalista avea o relație cu Valentin Butnaru, de care s-a despărțit după câteva luni de relație.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete