Cu ce formulă tandră i se adresează Kate Middleton socrului ei, Prințul Charles?

Kate Middleton și socrul ei, Prințul Charles, par să aibă o relație apropiată. La cel mai recent eveniment la care Familia Regală a luat parte, cei prezenți la reuniune au putut citi pe buzele ducesei formula cu care aceasta i s-a adresat Prințului.

Ducesa și ducele de Cambridge, alături de Prințul Charles și partenera acestuia, ducesa de Cornwall, au însoțit-o pe Regina Elisabeta la un eveniment special, care a avut loc la The Eden Project (Proiectul Eden). A fost vorba despre cina organizată cu ocazia reuniunii liderilor din grupul G7 – fiind marcat astfel cel de-al 47-lea Summit G7 – la Cornwall, în Regatul Unit.

Kate Midletton, „salut, bunicule'

Cu această ocazie, fotografii prezenți la eveniment au putut surprinde schimbul de salut dintre prințul Charles și Kate Middleton, în momentul în care aceasta și-a făcut apariția în spatele lui. Cu zâmbetul pe buze, prințul Charles și-a salutat nora, iar aceasta i-ar fi răspuns: „hello, granpa' – „salut, bunicule'.

A fost un schimb de replici intim, înaintea unei întâlniri oficiale, care i-a înduioșat pe cei atenți la ducesă și prinț. Formula de salut, folosită de cei trei nepoți ai prințului și, se pare, și de părinții lor, arată o relație apropiată dintre cei doi. De fapt, în majoritatea ocaziilor publice în care ducesa și prințul apar în același cadru, ambii sunt cu zâmbetul pe buze și au schimburi de replici pline de umor.

De altfel, Prințul Charles se simte foarte bine în postura de bunic. Cu ocazia împlinirii celor doi ani ai mezinului Louis, prințul Charles a postat o poză alb-negru în care își îmbrățișa strâns nepoțelul. Prințul, bineînțeles, afișa un sincer și larg zâmbet de bucurie.

Citește și: Prințul Charles, umilit și ignorat

Foto: Shutterstock

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete