Cristina Spătar traversează o perioadă extrem de grea: „Nu am pe nimeni”

Cristina Spătar traversează o perioadă extrem de grea din punct de vedere personal. Aceasta se simte singura, mai ales după ce s-a despărțit de iubit și tatăl său a încetat din viață.

„Acum chiar sunt singură, în afară de copii, nu am pe nimeni. E greu. Trebuie să merg mai departe, am responsabilităţi mai mari decât mi-am fi imaginat vreodată', a mărturist Cristina Spătar la Antena Stars.

De asemenea, cântăreața a povestit și despre suferința din ultimele zile ale tatălui său. Acesta a dus o luptă aprigă cu un cancer ganglionar la gât care îi afectase corzile vocale, neputând să mai vorbească.

„Când am fost să-i iau lucrurile am găsit fotografiile noastre, ale mamei, ale surorii. E un moment foarte delicat, o lovitură din aceasta te dărâmă. Tot timpul cât am stat la priveghi mă uitam în sicriul acela. Arăta de ziceai că doarme, mă gândeam că ăsta e cursul nostru.

E foarte important ce facem aici pe pământ, eu chiar am făcut numai bine aici în viaţa mea şi mă gândesc că probabil la sfârşit, când e să plecăm, cineva va aprecia că am fost un om bun şi cinstit', a mai spus artista.

Din declarația Cristinei Spătar reiese că părintele său o întreba dacă este bine și dacă sunt șanse să se împace cu fostul soț.

„Mă întreba mereu dacă mi-e bine şi dacă m-am împăcat cu fostul soţ, i-am zis că aşa ceva nu se va întâmpla niciodată', a declarat cunoscuta cântăreață la Antena Stars.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete