Cristina Spătar a fost cerută în căsătorie, în Dubai. Cum arată inelul pe care l-a primit

Cristina Spătar, în vârstă de 50 de ani, a fost cerută în căsătorie, în Dubai. Artista a postat primele imagini cu inelul cu diamante pe care l-a primit.

„Am spus DA', este anunțul pe care Cristina Spătar l-a făcut pe rețelele de socializare. Cântăreața a fost cerută în căsătorie, în Dubai, și a postat primele imagini cu inelul de logodnă. După divorțul de tatăl copiilor ei, ea a suferit foarte mult și i-a fost foarte greu să își refacă viața.

Cristina Spătar a avut o relație cu Tibi Vărzaru, un bărbat cu 21 de ani mai tânăr decât ea. Relația lor s-a încheiat în urmă cu câteva luni, iar cântăreața pare că și-a găsit din nou fericirea. Cristina nu a vorbit până acum despre noul său partener de viață.

cristina-spatar-a-fost-ceruta-in-casatorie-in-dubai-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Cristina Spătar nu mai vorbește cu fostul soț

În urma divorțului de Alin Ionescu, Cristina Spătar a suferit cumplit. Bărbatul și-a refăcut viața alături de o femeie mai tânără și au devenit părinți în urmă cu puțin timp.

La 6 ani de la despărțire, Cristina Spătar și Alin Ionescu nu își mai vorbesc. Ei păstrează legătura doar strict de copii. Cei doi au o relație tensionată și se întâlnesc destul de des în fața judecătorilor, Cristina Spătar solicitând un ordin de protecție împotriva fostului ei soț, iar el reducerea pensiei alimentare.

În urmă cu câteva luni, artista solicita un ordin de protecție împotriva fostului ei soț. Inițial, ordinul de protecție a fost dat pentru o perioadă de două luni, dar, odată contestat de bărbat, a fost redus la o lună, instanța reducând perioada de valabilitate a deciziei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete