Cristina Șișcanu, mesaj emoționant pentru fiica soțului ei: „Aceasta este o poză”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi din țară. Cei doi s-au cunoscut când prezentatorul TV abia se despărțise de fosta soție. Acesta a rămas cu cei doi copii pe care Cristina i-a acceptat în viața ei fără să stea prea mult pe gânduri. Recent, fiica soțului ei a împlinit 25 de ani, iar vedeta i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu și-a întemeiat o frumoasă familie alături de Mădălin Ionescu. Când s-au cunoscut, copiii acestuia, Ștefania și Filip, erau încă foarte mici, iar ea a reușit să le fie alături în cele mai dificile momente. Recent, vedeta a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu fiica cea mare a lui Mădălin Ionescu și un mesaj emoționant dedicat acesteia cu ocazia aniversării celor 25 de ani.

„Aceasta este o poză de la ziua mea, dar astăzi (n.r 17 noiembrie) este ziua ei! La mulți ani, Ștefania! Te iubim!', a scris Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu a mărturisit în urmă cu ceva timp că îl admira foarte mult pe Mădălin Ionescu ca profesionist. După ce a divorțat nu a sperat la nimic mai mult, dar prezentatorul TV a făcut primul pas spre ea după un an de la despărțirea de fosta soție.

„Mi-am reprimat orice atracție față de el până în clipa în care, după un an și ceva, el mi-a mărturisit ce simte față de mine. A fost un șoc. Rămăsese singur cu fata lui, Ștefania. Toată redacția știa prin ce trece.

Ne anunțase pe toți cu luni bune înainte, dar tot nu am îndrăznit să sper la mai mult. Relația cu el a fost o explozie, o descătușare din prima clipă. Prima piesă pe care mi-a dedicat-o a fost «To the moon and back», a celor de la Savage Garden și, credeți-mă, așa a fost!’, a declarat Cristina Șișcanu, pentru Fanatik.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete