Cristina Șișcanu, dezvăluiri despre al doilea copil: „E posibil să fi avut deja”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai solide cupluri din România. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Petra, iar prezentatorul TV mai are doi copii, Ștefania și Filip, dintr-o căsnicie anterioară.

Cristina Șișcanu nu face diferența între copiii soțului său și fetița lor. Aceasta îl crește pe Filip de la vârsta de șase ani și îl numește „băiatul meu'. Din nefericire, nu mai este nici un secret faptul că prezentatorul TV se confruntă cu o dramă de când Filip s-a infectat cu varicelă când era foarte micuț și a rămas cu grave probleme de sănătate.

Recent, Cristina Șișcanu a declarat într-un interviu că își mai doresc un copilaș, însă pandemia le-a stricat planurile. Incertitudinea din ultimii doi ani i-a determinat să amâne acest lucru, mai ales că un copil implică multă responsabilitate.

Da, ne mai dorim copii. Probabil că dacă nu ar fi fost pandemia, e posibil să fi avut deja încă unul. Doar că, cumva, m-a pus pe gânduri toată situația asta din ultimii doi ani și am avut așa o reținere. Nu știu, vedem de acum încolo. Dar așa, da, ne-am dori. Ne place să avem familia mare. E superb când ne adunăm cu toții, e sentimentul acela de împlinire maximă. Un copil este o bucurie, chiar daca este și o responsabilitate imensă. Dar bucuria pe care ți-o aduce un copil, mai ales într-un cuplu în care iubirea e puternică, ți-aduce pur și simplu împlinire maximă', a declarat Cristina Șișcanu pentru Ciao.

Căsnicia lor a rezistat timpului, însă fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! a recunoscut că au mai existat mici tensiuni între ei. Motivele sunt destul de banale și știe că nu sunt făcute cu răutate.

„Nu știu dacă există certuri. Certuri mi se pare prea mult, da, nu vreau să pară cumva că vreau să dau un răspuns care să pară așa, frumos. Nu prea au existat certuri. Discuții, divergențe, diferențe de opinie pe lucruri așa, nu esențiale. Pentru că asupra lucrurilor esențiale avem viziuni comune. Că dacă nu aveam, nu puteam să rezistăm împreună! Că asta este important. Asta face parte din rețeta unei relații fericite. Din punctul meu de vedere, o relație de durată sau o relație pentru totdeauna trebuie să pornească dintr-o chimie puternică între cei doi.

Și pe lângă asta, trebuie neapărat ca cei doi să aibă viziuni comune asupra vieții. Și asta e foarte important. Ca discuții care mai apar, de exemplu, eu mă supăr pe Mădălin atunci când vine cu prostioare acasă. Adică tot felul de dulciuri, prăjiturele, ciocolățele… El cumpără să pună în sertar ca să fie. Și pe mine mă enervează lucrul ăsta. Pentru că eu, mai ales în perioada în care sunt la dietă, vă dați seama că nu îmi convine. Nu îmi convine, pentru că mie îmi plac dulciurile. Am această adicție pentru dulciuri. Și mă țin cât pot de mult departe de ele.

Întrucât am și biroul acasă acum amenajat, îmi petrec și activitatea profesională acasă. Petrec foarte mult timp acasă și atunci nu vreau să am dulciuri în casă. Sau alte alimente care nu fac bine nici sănătății, nici siluetei. Și atunci mă supăr pe el pentru că nu ține cont de faptul că îl rog să nu facă asta. Dar el tot timpul zice, chiar și atunci când mă mai îngraș, că este ok.

tu ai formele frumoase și chiar dacă te îngrași, oricum ești frumoasă. Dacă m-aș lua după Mădălin, cred că m-aș îngrășa nu știu câte kilograme. Pentru că din partea lui nu simt nicio presiune că ar trebui să slăbesc. Nici atunci când eu știu clar că am pus niște kilograme și trebuie să le dau jos. Și atunci mai avem discuții. Pentru că dacă avem dulciuri în casă, tentațiile sunt mai mari. Se pare că, de ceva timp, a înțeles lucrul ăsta. Și dacă își mai ia el, și le ține prin mașină', a povestit soția lui Mădălin Ionescu pentru sursa menționată.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete