Cristina Șișcanu dezvăluie motivul pentru care nu mai doarme cu Mădălin Ionescu: „Ceream voie să dorm…”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri din România. Cu toate acestea, de o bună perioadă de timp, cei doi nu mai împart același pat, iar motivul nu este altul decât micuța lor, Petra.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar rodul iubirii lor este Petra. De când a venit micuța pe lume, viața lor s-a schimbat și totul pare mult mai ușor, cu mici excepții.

Soția lui Mădălin Ionescu a filmat-o pe fiica sa atunci când i-a cerut să o lase să doarmă cu tatăl ei. Se pare că fetița în vârstă de patru ani nu doarme decât cu mama sa, iar momentul în care îi răspunde Cristinei a fost postat de aceasta pe Instagram.

„Petra, mă culc cu tati?', a întrebat-o Cristina Șișcanu pe fetița ei. „FIGA (înseamnă „ciuciu' din rusă), nu îți dau voie!', a replicat fără să stea pe gânduri micuța.

Evident, Cristina Șișcanu s-a conformat dorințelor fiicei ei, însă a lăsat un mesaj pentru toți cei care își doresc să devină părinți.

„Pentru cei care urmează să devină părinți… să știți ce vă așteaptă!??? Aici Petra avea doi ani și vorbea moldovenește. Îi ceream voie să dorm cu tati, reacția ei este fabuloasă???', a scris Cristina Șișcanu.

Pentru a menține vie căsnicia lor, cele două vedete au mărturisit că uneori mai merg să doarmă la hotel pentru a petrece timp frumos și de calitate în doi.

Recent, au apărut zvonuri că mariajul lor ar fi la un pas să se destrame. Cristina Șișcanu s-a decis să pună punct acestor speculații și a reacționat.

„Voiam să vorbesc despre situația aceasta cu divorțul. Într-adevăr, de vreo zece zile, ne întreabă foarte multe persoane dacă am divorțat, dacă divorțăm. Lumea e tot mai preocupată de subiect, pe Instagram mă tot întreabă persoane. Lumea afirmă că noi am divorțat și cu părere de rău afirmă acest lucru.

Sincer, nu mă deranjează în niciun fel că s-a speculat asta, pentru că nu este adevărat. Dar într-adevăr a fost un pic incomod pentru că a trebuit să dăm explicații unor oameni. Nu înțelegeam de ce există asemenea întrebări din partea unor oameni pe care nu-i cunosc’, a explicat Cristina.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete