Cristina Șișcanu, despre lupta ei cu depresia: „A durat aproape doi ani de zile”

Jurnalista Cristina Șișcanu (35 de ani) trăiește, de mai mulți ani, o frumoasă poveste de dragoste alături de fostul prezentator de televiziune, Mădălin Ionescu (49 de ani).

În primăvara anului 2011, perechea s-a căsătorit. Șase ani mai târziu, în primăvara anului 2017, Cristina a dat naștere primului copil al cuplului, o fiică, Petra.

Cristina Șișcanu, despre lupta ei cu depresia: „A durat aproape doi ani de zile”

Recent, vedeta de televiziune a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei, perioada în care s-a luptat cu depresia.

„Cea mai dificilă etapă pe care am trăit-o a fost depresia. A fost o perioadă foarte grea pentru mine. A durat aproape doi ani de zile.

Totodată, mă bucur că am trăit-o, pentru că am învăţat foarte multe lucruri şi m-am schimbat eu ca persoană, în sensul bun, ca să pot să îmi trăiesc viaţa altfel. 

În momentul în care a venit, eu eram o persoană care ardea din orice, mă consumam extrem de mult şi eram foarte pasională în orice lucru pe care îl faceam.

După ce am trăit acel episod, am învăţat că poţi să faci cu aceeaşi pasiune lucrurile, mă refer la partea profesională, că la mine din zona asta a apărut depresia”, a mărturisit Cristina Şişcanu, pentru OK! Magazine.

A reușit să depășească acea perioadă cu ajutorul partenerului ei de viață, prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu.

„Am avut parte de susţinerea lui. M-a înţeles, mi-a dat sfaturi. Am ajuns şi la psiholog, am făcut şedinţe de psihoterapie, m-am rugat foarte mult.

Am reuşit, într-un final, să depăşesc acel moment, dar am învăţat o lecţie foarte importantă.

Poţi să faci lucrurile cu aceeaşi pasiune, profesional vorbind, dar mult mai echilibrat, nu să te epuizezi emoţional.”

„Sarcina mi-a dat un plus de echilibru”

De atunci, reuşeşte să menţine echilibrul. „Asta a fost înainte de a rămâne însărcinată, pentru că sunt mame care trăiesc asta după ce nasc şi cred că e puţin mai greu.

Dumnezeu le aranjează după cum poţi să le duci. Sarcina mi-a dat un plus de echilibru. Când am născut, nu am avut nicio frică, nicio temere, nimic.”

Partenerul de viață al vedetei a fost anterior căsătorit cu Mihaela Coșerariu, specialist în comunicare. Alături de acesta din urmă, Mădălin mai are doi copii, o fiică și un fiu, Ștefania (22 de ani) și Filip (16 ani), care au o relație foarte bună cu Cristina.

Foto: Instagram

Citește și:

Trecutul întunecat al lui George Burcea: a fost abuzat în copilărie. Acum a inițiat o campanie împotriva violenței domestice

Feli Donose, o prezență feminină inedită în industria muzicală românească va concerta pe scena Insula Fest

Oprah Winfrey a împlinit 66 de ani! Cele mai frumoase citate ale celebrei vedete de televiziune

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete