Cristina Joia de la „Visuri la cheie” a fost externată din spital

Designerul emisiunii „Visuri la cheie' de la ProTV, Cristina Joia a fost externată din spital. Aceasta a fost lovită cu bestialitate într-un magazin din Capitală, de către o şoferiţă căreia i-a atras atenția că a blocat trecerea de pietoni şi parcarea magazinului.

Cristina Joia a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj optimist. Colega actorului Dragoș Bucur a specificat că va continua filmările pentru emisiunea 'Visuri la cheie' și va lăsa autoritățile și avocații să se ocupe de procesul penal în cazul de agresiune în care a fost implicată. Ea a făcut plângere penală împotriva femeii care a lovit-o, iar oamenii legii au reținut-o pe aceasta imediat ce au identificat-o.

„Vreau să vă mulțumesc mult pentru toate mesajele voastre de susținere și gândurile bune pe care mi le-ați transmis. Sunt recunoscătoare pentru fiecare dintre ele, pentru că în această perioadă am avut nevoie să simt că suntem interconectați. Nu putem trăi singuri, pe cont propriu, lipsiți de empatie sau de valori.

Mi-am dorit să păstrez o măsură vis-a-vis de declarațiile mele în media și vă mulțumesc că ați înțeles și respectat asta.

Acum sunt bine, sunt acasă, cu familia. Voi continua filmările pentru proiectul Visuri la cheie, pentru că îmi este drag, pentru că am o responsabilitate față de toți cei implicati și pentru că viața nu se oprește cu un pumn, decât dacă eu aleg asta!

În rest, las autoritățile și avocații să-și exercite profesia. Nu am sentimente negative, dar îmi doresc foarte mult să nu existe alte victime agresate pe viitor!

Fiți optimiști, zâmbiți și bucurați-vă de ai vostri. Vă îmbrățișez și vă mulțumesc încă o dată!'

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete