Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat. Au apărut în ipostaze tandre

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat și nu s-au ferit să arate acest lucru. Creatoarea de conținut a postat pe rețelele de socializare imagini cu fiul lui Victor Pițurcă.

Se pare că Alex Pițurcă și Cristina Ich și-au mai dat încă o șansă și s-au împăcat. Creatoarea de conținut a postat pe rețelele de socializare imagini alături de tatăl fiului ei în timp ce se sărută. Cei doi erau despărțiți de ceva timp, iar ea alesese să se mute în apartamentul ei.

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au distrat în weekend într-un club din Capitală. Se pare că frumoasa influenceriță a trecut peste greșelile făcute de iubitul ei și a decis să continue povestea de dragoste cu acesta.

cristina-ich-si-alex-piturca-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

„A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă'

Cristina Ich a cucerit lumea mondenă din România și a devenit foarte populară în mediul online, având peste 800 de mii de urmăritori. Frumoasa moldoveancă a fost supranumită și Angelina Jolie de România, datorită asemănării izbitoare cu actrița de la Hollywood.

Dacă pe plan profesional, lucrurile sunt așezate, pe plan personal nu este tocmai roz. Recent, aceasta a fost invitată în cadrul unui podcast unde a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa de cuplu. Cristina Ich a mărturisit că între ea și Alex Pițurcă a fost dragoste la prima vedere, iar Noah, băiețelul lor a apărut extrem de repede.

„Dacă nu-l aveam pe Noah îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede. Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine’, a declarat Cristina Ich în cadrul unui podcast, potrivit Libertatea.

De asemenea, frumosul model a precizat că această dragoste pătimașă nu le-a lăsat timp să se cunoască cu adevărat, lucru care le-a adus pe parcurs diverse situații conflictuale.

„Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani. Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere. La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere’, a mai adăugat vedeta.

Cu toate acestea, părerea sa despre tatăl băiețelului ei nu este una proastă, ba din contră are numai cuvinte de laudă la adresa lui.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete