Cristina Ich a născut? Ce a mărturisit modelul în mediul online?

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

La sfârșitul lunii iulie a anului acesta, modelul Cristina Ich a dezvăluit că este însărcinată cu primul ei copil, un fiu.

Modelul a marcat momentul special printr-o ședință foto realizată în colaborare cu revista Elle România.

„Nici nu știu ce să scriu ..”, așa începea atunci mesajul Cristinei. Tot ea mărturisea și că nu și-a dorit să-și facă sarcina publică, însă, din cauza presiunii făcute de presă, s-a văzut constrânsă să facă anunțul în termenii aleși de ea, nu de ceilalți.

Cristina Ich a dezvăluit că este însărcinată cu primul ei copil la sfârșitul lunii iulie

Sunt un copil care vă spune că va avea un copil. Nu pentru că voiam să spun, ci pentru că am fost constrânsă de cei din jur. Unii dintre voi ați fost martori la acest lucru.

Presiunea celor din jur a fost uriașă. Dorința mea de a duce această sarcină cât mai departe de ochii publicului nu a fost respectată.

Nu a fost ușor. Am trecut prin luni de zile de coșmar, cu 1000 de gânduri care m-au făcut într-un final să ajung la o singură concluzie.

„Ich, nu mai ești singură!”, deși iubeam singurătatea. Mă regăseam în ea”, a mai scris tânăra.

Cristina Ich a născut? Ce a mărturisit modelul în mediul online?

În continuarea mesajului, Cristina a dezvăluit și că nu intenționează să publice imagini sau alte informații despre sarcina sau despre fiul ei.

„Nu voiam să fac din copilul meu un baby influencer. Să mă gândesc cum îmi mai cresc joburile sau ce plasare de produs mai fac pe seama copilului meu. Nici în continuare nu-mi doresc acest lucru!

Am făcut acest unic editorial ca să opresc speculațiile presei și insistența celor din presă de a „smulge” informații despre ceva atât de personal.

(…)

V-aș ruga să nu-mi judecați decizia de a nu face publică sarcina de când am aflat că sunt gravidă și să înțelegeți că unele lucruri nu sunt de „împărțit” pe platformele de socializare. Vă mulțumesc!”

„Ne revedem pe 1 noiembrie”

Urmăritorilor de pe Instagram, modelul le-a mai mărturisit că nu va anunța că a născut, ci doar că va lipsi un timp de pe rețeaua socială.

Ieri, 15 octombrie, Cristina a publicat o fotografie cu mesajul: „Ne revedem pe 1 noiembrie”.

Că a născut sau nu, vom afla când va reveni pe rețeaua socială. Până atunci, sarcină ușoară în continuare sau felicitări proaspeților părinți!

Foto: Elle România / Instagram

Citește și:

Prințul William nu va uita niciodată ziua în care a împlinit 13 ani! Ce cadou i-a făcut prințesa Diana? L-a pus într-o situație dificilă!

Mariah Carey, gest neașteptat față de o compozitoare pe covorul roșu! Diva a ajuns virală pe rețelele sociale

Modelul Miranda Kerr a dezvăluit sexul și numele celui de-al treilea copil al ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete