Cristina Cioran a vorbit despre căsătoria cu iubitul ei: „Stăm împreună doar de plăcere”

Îndrăgita actriță Cristina Cioran a fost invitată în cadrul emisiunii „Totul pentru dragoste', de la Antena 1, moderată de Mirela Vaida, unde vorbește despre povestea de iubire dintre ea și partenerul ei de viață.

Cristina și Traian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și puțini știu că cei doi sunt împreună deja de 8 ani. Traian are 42 de ani şi a mai fost căsătorit, dar se pare că acest lucru nu a deranjat-o deloc pe Cristina Cioran. Din relaţia anterioară, el are doi copii, un băiat şi o fată.

Cristina Cioran a vorbit despre căsătoria cu iubitul ei

Deși apropiații și familia se așteptau să primească invitația la nuntă și s-au tot interesat de-a lungul timpului când se vor căsători, îndrăgostiții se pare că nu au astfel de gânduri. Prin urmare, au decis să le comunice decizia la care au ajuns, tocmai ca să evite tot felul de discuții.

„Mamele noastre s-au liniștit, au văzut că nu mai e cazul. Nu facem un scop din asta, adică actul de căsătorie nu reprezintă un scop în relația noastră, nu vrem să ni se impună nimic, stăm împreună doar de plăcere, fără constrângeri', a spus Cristina Cioran.

Despre cum se înțelege Cristina cu copiii iubitului său și ce spune despre ideea de a înfia ea însăși un copil, telespectatorii vor afla astăzi, la Antena 1.

Pentru a vedea mai multe imagini cu cei doi, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cristina Cioran adoră serialul Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii'

Ce nu ştiai despre Cristina Cioran

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete