Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit. Primele declarații: „Nu ne mai înțelegem, suntem cumva în alte sfere”

După ani de zile de relație și multe planuri de căsătorie, Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit. Fosta prezentatoare de televiziune a făcut primele declarații, după ce în presă se specula deja că ei nu mai formează un cuplu.

„Am avut niște diferențe de opinie, nu ne mai înțelegem, suntem cumva în alte sfere, și ne-am despărțit. Asta este, cam atât, nu e nimic spectaculos', a spus pentru Antena Stars Cristina Cioran despre despărțirea de Alex Dobrescu, notează spynews.ro. Întrebată dacă mai există cale de împăcare cu tatăl copilului ei, Cristina Cioran a dezvăluit:

„Nu știu, nu îmi fac planuri acum, prioritatea mea este Ema, așadar o las cum a picat. Nu e nimic spectaculos, nu s-a întâmplat nimic extraordinar. O despărțire ca oricare alta.', a mai spus Cristina Cioran, la Antena Stars.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au împreună o fetiță, pe Ema.SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran', au fost singurele declarații făcut de Alex Dobrescu până acum, pe Facebook, despre despărțirea de vedetă.

Cum a fost cerută în căsătorie Cristina Cioran

Pe 20 octombrie, Alex Dobrescu și-a luat inima în dinți și a pus marea întrebare. Deși nu primise încă inelul, vedeta a rămas surprinsă de modul în care iubitul său a cerut-o de soție.

„Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile’, a povestit Cristina Cioran, pentru Spynews.ro.

De-a lungul timpului, Cristina Cioran a mărturisit că Alex Dobrescu își dorește de foarte mult timp care relația lor să fie oficializată.

„S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară, dar am decis împreună că nu are sens, că nu ne grăbim, că nu ne interesează asta acum, dar el își dorește foarte tare oficializare și de aceea. O să ne gândim și la nuntă, el deja se gândește. Nu știu deocamdată, în niciun caz azi nu se căsătorim, ar fi și imposibil din punct de vedere legal să te înscrii și oficiul stării civile, bine, dacă nu s-a dus deja acum să înscrie, nici nu știu. El e o persoană foarte expansivă și îi place să facă surpriză și îl las pe el să se desfășoare’, a mai zis ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete