Cristina Cioran, primele declarații de acasă. Cum se simte fetița: „Mai stă în spital până…”

Venirea unui copil pe lume aduce multă bucurie în viața părinților și a familiei. Atunci când sarcina decurge normal, iar micuțul stă la „dospit' perioada necesară pentru a se dezvolta nu rămâne decât să mulțumești lui Dumnezeu pentru miracolul produs.

Mare fericire a fost în inima Cristinei Cioran atunci când a aflat că va deveni mămică. Emoțiile au copleșit-o și a așteptat cu nerăbdare momentul primei întâlniri. La fel ca orice femeie, ea spera ca aceasta să se producă la termen, însă soarta a vrut altceva. Altfel spus, vedeta a trăit spaima vieții ei atunci când micuța s-a hotărât să vină mai devreme decât s-ar fi așteptat.

Cristina Cioran a născut-o pe Ema zilele trecute la doar 29 de săptămâni. Atât ea, cât și soțul ei le-au cerut oamenilor să se roage pentru micuța lor. În prezent, vedeta a ajuns acasă, însă fetița a rămas în spital sub supravegherea medicilor.

Cristina Cioran a făcut primele mărturisiri despre situația actuală și a început prin a mulțumi tuturor celor care i-au transmis mesaje de încurajare și de susținere.Ea le-a spus urmăritorilor săi cum o va putea vedea pe Ema și în ce condiții va intra în spital.

„Ema este puternică, are o strângere de mână ca tati, zâmbet ca mami, curaj și ambiție. Au fost și sunt momente foarte emoționante pentru mine. Ema mea a rămas în spital sub atenta îngrijire a medicilor care au salvat-o. Nu știu cum pot să exprim ceea ce simt pentru ce au făcut pentru noi și fac zilnic pentru ea. O voi putea vizita de două ori pe săptămână cu test covid, o voi putea mângâia atât cât mi se va permite ca să nu îi pun în pericol viața', a scris Cristina Cioran pe contul său de Instagram.

Cristina și soțul ei se încurajează reciproc, spunându-și că doar cu răbdare și credință vor putea să-i simtă acasă mirosul pur de bebeluș al Emei. Proaspăta mămică a mai scris în postarea sa că nu știe când va fi externată micuța, iar medicii le-au comunicat faptul că totul depinde de creșterea în greutate și de cum evoluează starea ei.

Suntem siguri că acest moment va veni în curând și proaspeții părinți se vor bucura de bebelușie. Până atunci ei vor putea să o viziteze în spital.

„Mai stă în spital până când va lua suficient în greutate ca să o putem lua acasaă. Suntem doi părinți care încearcă să se îmbărbăteze cu răbdare și credință să o putem aduce acasă', a mai declarat prezentatoarea TV pe contul său de Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete