Cristina Cioran, fotografie emoționantă alături de fiica sa: „Așa arată…”

Cristina Cioran a trecut printr-o perioadă extrem de grea. Visul ei de a deveni mamă s-a împlinit și a împărtășit cu fanii săi vestea cea mare atunci când s-a confirmat sarcina. Cu toate acestea, vedeta nu se aștepta ca bebelușul să se nască la doar 29 de săptămâni. Ema a stat în spital până au considerat medicii că este în afara pericolului.

Timpul a trecut, o lună însemnând pentru proaspăta mamă cât un an. Cu toate acestea, cu răbdare și încredere, Cristina Cioran și-a ținut zilele trecute micuța luptătoare în brațe, dar nu la spital, ci acasă.

„Acasă, în sfârșit. Ema fericită, mami și tati leșinați! Vă mulțumim pentru susținere și încurajări! Vă pupăm!’, a scris Cristina Cioran pe Instagram.

De atunci, fericirea se citește pe chipul ei și nu ezită să împărtășească cu urmăritorii săi momentele pe care le petrece alături de Ema. Cele două au fost surprinse într-o imagine care i-a determinat pe fanii acesteia să lase numeroase mesaje în secțiunea de comentarii.

„Nu credeam că o să te văd așa râzând de fericire! (…) Să va trăiască, să fie sănătoasă! (…) Așa arată fericirea! Felicitări! (…) Ce frumoasă este! O minune', sunt câteva dintre mesaje.

Cristina CioranSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

 

Cristina Cioran a născut prematur o fetiță din cauza unei enterocolite. Micuța a stat în spital câteva săptămâni până când a luat în greutate, iar medicii au considerat că este în afara pricărui pericol.

„Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut.

Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen’, a declarat Cristina acum o lună.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete