Cristina Cioran, destăinuiri dureroase: „Nu sunt lăsată să…”

Cristina Cioran trece printr-o perioadă extrem de grea. Unul dintre cele mai mari vise pe care le-a avut i s-a împlinit. Acum câteva luni și-a anunțat fanii că va deveni pentru prima oară mamp, însă nu se aștepta ca acest lucru să se întâmple înainte de termen.

Din cauza unei complicații apărute în timpul sarcinii, mai exact a unei enterocolite, vedeta a născut la 29 de săptămâni. Micuța a fost băgată la incubator unde va rămâne până când medicii vor considera că a luat suficient în greutate și este pregătită să fie luată în sânul familiei care o așteaptă cu nerăbdare.

Deoarece Cristina s-a simțit bine, nu a mai fost nevoie să rămână în spital, iar acum, din cauza pandemiei de coronavirus, accesul la fetiță este restricționat chiar și pentru ea. Cruzimea supremă a vremurilor prin care trecem este că fosta prezentatoare TV are dreptul să-și vadă micuța doar de două ori pe săptămână, cu numeroase condiții. Faptul că nu-și poate mirosi puiul, nu-l poate ține în brațe îi sfâșie sufletul Cristinei Cioran.

„Cea mai mare durere a mea este că nu sunt lăsată să stau lângă fetița mea în spital. Regulile impuse de pandemie ne țin departe! Inclusiv medicii și-ar dori ca mămicile să fie acolo…mi se pare atât de nedrept și de năucitor', a scris Cristina Cioran la InstaStory.

Ema, fetița puternică a Cristinei Cioran

Cristina Cioran a împărtășit cu fanii săi ultimele vești despre starea de sănătate a Emei. Imediat după ce s-a întors de la Constanța, vedeta a mers la spital unde a petrecut timp cu fetița preț de câteva minute.

Cristina nu știe cât va mai rămâne în spital fetița, dar potrivit medicilor, ia în greutate și evoluează foarte bine. Între timp, vedeta și iubitul ei amenajează camera fetiței pentru a fi gata atunci când o vor lua acasă.

„Fetita noastra puternica si curajoasa ne-a zambit cand ne-a vazut si ne-a simtit! Suntem fericiti ca e bine si creste! Suntem despartiti, dar impreuna! Speram sa o luam acasa cat mai curand! Saptamana asta finalizez camera Emei! Abia o asteptam acasa!', a scris Cristina Cioran la ultima fotografie postată.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete