Cristina Cioran, criticată de urmăritorii săi că a mers la mare. Reacția vedetei i-a surprins pe toți: „Mie nu-mi e bine să…”

Cristina Cioran a născut-o pe Ema la doar 29 de săptămâni. Atât ea, cât și soțul ei le-au cerut oamenilor să se roage pentru micuța lor. Vedeta este externată, iar fetița a rămas în spital sub supravegherea medicilor, chiar dacă a reușit să ia în greutate, având 2 kilograme.

Cristina Cioran pare un pic mai relaxată, văzând că micuța evoluează favorabil, astfel că, împreună cu Alexandru Dobrescu, iubitul ei, au plecat la mare. Ajunsă în Constanța, vedeta a mers să o viziteze pe mama sa și să se bucure un pic de briza de pe litoralul românesc.

Ei, bine, chiar dacă unii dintre noi empatizăm cu Cristina și știm că avea nevoie de o evadare tocmai pentru a se relaxa psihic și pentru a căpăta putere pentru Ema, iată că a primit numeroase critici din partea fanilor săi. Aceștia mai că au certat-o pe rețelele de socializare că merge la distracție, în loc să facă planton în fața spitalului unde este internată micuța ei născută prematur.

„Doamne ferește, da nu aș fi plecat din spital, da pai la mare', „Ferească Dumnezeu, cred că muream acolo, dormeam în fața spitalului și acasă nu plecam fără fetița mea, dar la mare, ferească Dumnezeu'.

„E foarte frumos că îți celebrezi mama, dar mie ca și mamă mi se pare foarte ciudat ca tu să fii la mare și fetita ta în incubator. Eu personal aș face 13-14 în fața spitalului'.

„Nu aș fi crezut că poate cineva să facă așa ceva! Eu plăteam zi de zi spitalul, numai să mă lase să stau lângă copilul meu!', sunt câteva dintre mesajele primite de vedetă pe rețelele de socializare.

După cum bine știe și Cristina că gura oamenilor o astupă doar pământul, aceasta le-a răspuns totuși și le-a zis că nu rezolvă nimic dacă stă 24/24 de ore în fața spitalului, nu o ajută pe Ema cu nimic. Și oricum, o vizitează des cu un test covid înainte.

„Mie nu-mi e bine să cred că nu pot intra acolo sau să stau în spital. Astea sunt regulile… ce să fac????? Și dacă fac 12-14 în fața spitalului crezi că se întâmplă ceva? Dacă nu poți intra, nu poți intra. Nu pot da multe detalii, dar asta este situația acum!

Poate că într-o săptămână mă pot interna. Nu știu ce se va întâmpla. Eu am venit până la mama mea … de ce? Tu de ce te duci la mama ta când te duci? Am învățat să nu judec… nu știu tu', a fost răspunsul Cristinei Cioran.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete