Cristina Cioran a spus pentru prima oară cum se va numi fetița ei

Cristina Cioran a spus pentru prima oară cum se va numi fetița ei

Cristina Cioran, în vârstă de 43 de ani, va deveni pentru prima oară mamă. Acum nu foarte mult timp, vedeta a mărturisit fanilor că ea și iubitul ei vor avea o fetiță.

În cadrul emisiunii „Vorbește lumea', din 21 aprilie, Cristina a spus că numele pe care îl va purta micuța va fi unul simplu și scurt.

„Sunt așa fericită. Abia o aștept. Ne-am gândit la nume, deja ne-am facut o listă. Să fie un nume scurt', spunea pe 21 aprilie Cristina Cioran la „Vorbește Lumea'.

La nici o lună de la emisiune, viitoarea mămică a postat pe Instagram o poză îmbrăcată într-o superbă rochie albastră, ce îi scotea în evidență burtica de graviduță și le-a declarat urmăritorilor săi că pe micuță o va chema EMA.

„Draga mea EMA, abia aștept să te țin în brațe!!!!', a fost mesajul Cristinei Cioran din dreptul fotografiei postate pe Instagram.

Cristina Cioran se află în al doilea trimestru de sarcină. Relația pe care o are cu iubitul său durează de aproximativ opt luni.

„Locuim împreună de când ne-am cunoscut. (…) A fost o conjunctură interesantă. Amândoi ieșiserăm din fostele relații. Cumva a fost un moment', a declarat Cristina Cioran acum ceva vreme la Pro TV.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete