Cristina Cioran a născut prematur, la 43 de ani. Primele declarații: „Rugați-vă pentru mine și pentru fetița mea”

Aflată în luna a șaptea de sarcină, Cristina Cioran a anunțat aseară, prin intermediul rețelelor de socializare, că a născut prematur. De pe patul de spital, vedeta în vârstă de 43 de ani a făcut primele declarații despre fetița ei. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Vedeta trebuia să nască în luna septembrie, însă micuța Ema, așa cum a numit-o, a ales să vină mai devreme pe lume. Vedeta e acum foarte speriată.

„Hai că mi-am mai revenit. Vreau să vă spun că eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa e bine, respiră singurică, ceea ce e super. Abia aștept să o văd.

Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă și adevărul e că ultimul an din viața mea e foarte neașteptat', a spus Cristina Cioran pe rețelele de socializare aseară, la ora 22.00.

Cu ochii în lacrimi, Cristina Cioran i-a rugat pe toți să se roage pentru sănătatea ei, dar mai ales a fetiței.

„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!', este mesajul transmis de Cristina Cioran.

Cu ce probleme se confruntă Cristina Cioran

Însărcinată pentru prima oară la 43 de ani, Cristina Cioran a dezvăluit acum puțin timp că are un fibrom uterin.

„Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului. Mă simt ca un butoiaș care se rostogolește. Mi s-au umflat și picioarele de câteva zile. Mi-am făcut toate poftele de la care mă abțineam. O să mă abțin după de la mâncare. Până acum totul evoluează perfect, totul e în parametrii. Am fost și la mare. Noul Năvodari e superb, am stat și la soare.', a mărturisit Cristina Cioran într-o emisiune TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete