Cristina Cioran a fost din nou cerută în căsătorie. Alex Dobrescu face orice să se împace cu mama fiicei lui

Cristina Cioran a dezvăluit că Alex Dobrescu a cerut-o din nou în căsătorie. Vedeta s-a despărțit de tatăl fiicei sale și au avut mai multe tentative de împăcare de-a lungul timpului.

Într-un gest surprinzător, Alex Dobrescu a mărturisit public că își dorește să o recucerească pe vedeta Cristina Cioran și speră să formeze din o familie frumoasă. Cei doi au o adorabilă fetiță, Ema, care a început să meargă la grădiniță începând de anul acesta.

După o perioadă de timp în care au decis să ia o pauză în relația lor, Alex Dobrescu a decis să facă un pas important și să ceară din nou mâna fostei sale iubite, Cristina Cioran. Motivația din spatele acestei decizii a fost dorința puternică de a construi din nou o familie unită și fericită.

Am fost iar cerută în casatorie de Alex, tatăl copilului meu… În emisiunea de la Antena Stars a declarat că vrea să ne împăcăm, că ar face orice’, a declarat Cristina Cioran, pentru viva.ro.

Într-o declarație emoționantă, Alex Dobrescu a explicat că a înțeles importanța familiei și a realizat cât de mult își dorește să fie din nou alături de Cristina și de fiica lor. El a mărturisit că experiența de a vedea fetița lor crescând i-a întărit dorința de a se implica din nou într-o relație serioasă și de a fi un tată și un partener prezent în viața lor.

„Îmi doresc din tot sufletul meu. Cu toată ființa mea îmi doresc să mă primească înapoi, să redevenim o familie, familia frumoasă care eram. (…) Ema deja are doi ani, sper să crească cu ambii părinți lângă ea, sper să mă descurc și să mă primească înapoi, fac tot posibilul, a mărturisit Alex Dobrescu, în emisiunea „Mămici de pitici cu lipici'.

cristina-cioran-alex-dobrescu-impreuna-aniversare-ema-4SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete