Cristina Ciobănașu suferă după despărțirea de Vlad Gherman și a slăbit foarte mult

Cristina Ciobănașu suferă după despărțirea de Vlad Gherman și a slăbit foarte mult

Cristina Ciobănașu este extrem de activă pe rețelele de socializare, iar de când a făcut anunțul despărțirii de Vlad Gherman, fanii săi au observat un detaliu extrem de important.

Cei doi actori au pus punct unei relații de nouă ani de zile. Dacă mulți dintre apropiați se așteptau să se căsătorească, ei au făcut un video în care și-au împărtășit gândurile cu fanii care le-au fost alături mereu și le-au mărturisit că drumurile lor se vor separa.

„Ăsta o să fie un video diferit, greu de făcut și cu atât mai greu de digerat, însă îl facem pentru că voi ne-ați fost întotdeauna alături, ne-ați susținut și unii dintre noi ați și crescut alături de noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Cris și cu mine ne-am despărțit', au transmis Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu pe Instagram, la începutul lunii februarie.

La doar o săptămână de la despărțire, Vlad Gherman a anunțat că nu îi este ușor în această perioadă și a mărturisit că a slăbit șapte kilograme.

„Am slăbit 7 kilograme. La blocul din spatele meu stă sora mea. La ea stau de două săptămâni. Mă rog, sunt puțin cu cortul, adică stau și la ea, am stat și pe la vărul meu. (…) Ai nevoie de oameni care să fie lângă tine. Ai nevoie de oameni care să-ți ridice puțin moralul și care să te ajute puțin mai ușor peste perioada asta', spunea actorul pe YouTube, acum câteva zile.

Ceea ce au observat fanii este că nici Cristina Ciobănașu nu stă prea bine la capitolul kilograme pierdute. Ea s-a pozat într-o salopetă neagră care i-au scos în evidență formele. Fanii au observat cât de mult a slăbit în ultima vreme și i-au transmis mesaje care mai de care mai încurajatoare.

„Wow, ce talie / Ești superbă!🥰😍❤❤❤ / Minunată / Wow!❤️Ești SUPERBĂ!😍O săptămână MINUNATĂ și ție!❤️ / Ce frumusețe ❤️😘 Ochișorii mei frumoși 🥰😍😍', sunt câteva dintre mesajele fanilor Cristinei Ciobănașu pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete