Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, în platoul de la „Neatza”. Ce le-a spus Răzvan Simion?

Pentru prima dată după despărțirea care a șocat lumea showbiz-ului autohton, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au făcut apariția împreună într-o emisiune televizată.

Cei doi au fost invitați în platoul de la „Neatza cu Răzvan și Dani' unde au vorbit despre rolurile pe care le au în serialul „Adela', difuzat la Antena 1, precum și despre subiectul despărțirii, care a ținut prima pagină a publicațiilor mondene de la noi.

Deși încă vizibil afectați după separarea survenită la capătul unei relații ce a durat nouă ani, Cristina și Vlad găsesc cumva puterea să vorbească despre acest subiect extrem de sensibil.

Ei au fost provocați la dialogul pe marginea despărțirii chiar de Răzvan Simion. Acesta le-a spus deschis că înțelege perfect prin ceea ce trec cei în prezent, făcând trimitere clară la fosta lui iubită, Lidia Buble.

Matinalul de la Antena 1 le-a dezvăluit că, după despărțirea de cântăreață, nu a amestecatpartea profesională cu cea sentimentală. „Voi sunteți în continuare colegi de platou și am văzut în mesajul video că s-a transformat totul într-o prietenie și ați înțeles că unele lucruri se pot separa. Credeți-mă, vă înțeleg cam cel mai bine din acest platou. Adică una e să «pupi iubi», cum ar zice Spike, iar alta este să lucrezi împreună. Mi se pare de o maturitate nespecifică vârstei voastre', a spus Răzvan.

La rândul lor, cei doi actori de telenovele au declarat la unison că le este foarte greu în momentul de față, dar că lucrează la prietenia lor. „Ni s-a spus că este foarte bine dacă reușim asta. Deocamdată este foarte greu, foarte greu. Și acum, când am venit la emisiuni, mai avem stângăcii, ne luăm în brațe, dar nu știm cât să stăm într-o îmbrățișare. Tot felul de stângăcii de genul acesta. Avem emisiuniea de pe Happy Channel pe care o facem în continuare împreună ca un cuplu de prezentatori și acolo lucrurile trebuie să fie sudate. Trebuie să lucrăm la prietenia noastră', a declarat Cristina Ciobănașu.

Foto: Captură TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete