Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au avut parte de o surpriză uriașă: „Nu am cuvinte…”

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, adică Ana și Ioan din serialul „Fructul oprit', au trăit recent o mare surpriză. Cei doi au izbucnit în lacrimi de fericire, după mesajul pe care l-au primit de la îndrăgita actriță Draga Olteanu Matei.

Invitați în cadrul emisiunii „Totul pentru dragoste', de la Antena 1, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au avut parte de un telefon surpriză, în direct.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au avut parte de o surpriză uriașă

Actorii din serialul „Fructul oprit' au rămas surprinși plăcut în momentul în care au realizat că cea care a sunat pentru a le transmite un mesaj este chiar marea actriță Draga Olteanu Matei.

„Această pereche de invitați este superbă, este sublimă! Vreau să-i felicit și mă bucur din toată inima că după noi vin asemenea actori talentați, asemenea actori profunzi și atât de frumoși! Îi iubesc din toată inima și le doresc uriașe succese, așa cum merită!', le-a spus îndrăgita actriță.

Vorbele acesteia au atras lacrimi de fericire și de recunoștință din partea celor doi.  

„Vă mulțumim și vă respectăm foarte tare! Sperăm să ajungem cândva măcar la o părticică din realizările dumneavoastră', i-a spus Cristina, extrem de emoționată, doamnei Draga Olteanu Matei.

„Nu am cuvinte… Este o recompensă extraordinară atunci când auzi asemenea cuvinte de la oameni care au realizat atâtea lucruri pe parcursul unei vieți întregi. Vă mulțumim, doamna Draga Olteanu Matei, și sperăm să nu vă dezamăgim!', a reacționat Vlad Gherman în urma frumoasei surprize.

Cristina și Vlad au o relație de iubire de mai bine de 6 ani, iar de-a lungul timpului au reușit să treacă peste greutăți. Chiar dacă viața lor în doi nu a fost mereu roz, ei au găsit o cale amiabială de a remedia conflictele. Află mai multe despre povestea lor, urmărind materialul video de mai jos!

Pentru a vedea mai multe imagini cu cei doi, deschide galeria foto de mai sus!

Foto Facebook

Citește și:

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, amănunte picante despre povestea lor de iubire! Cum s-au cunoscut cei doi?

Cristina Ciobănașu, schimbare radicală de look pentru cel de-al doilea sezon „Fructul oprit'. Cum arată acum actrița

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete