Cristina Ciobănașu nu a uitat de unde a plecat. Imagini emoționante cu familia ei biologică

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai talentate tinere actrițe din România. Dincolo de cariera ei în continuă ascensiune, vedeta din serialul „Adela' este și o familistă convinsă.

Cristina Ciobănașu nu a uitat de unde a plecat. Locuiește în București și petrece timp prețios alături de cei care au ajutat-o să se facă remarcată, mai excat familia Ruxandrei Ion, dar nu uită nici de cea care i-a dat viață. Recent, frumoasa actriță și-a luat fratele și au plecat în Botoșani pentru a petrece câteva momente plăcute alături de mama și bunica sa biologică.

La începutul acestui an, Cristina Ciobănașu s-a despărțit de Vlad Gherman după 9 ani de relație. Deși nu a fost deloc ușor, tânăra actriță a decis să-și dedice mai mult timp, să se ocupe de proiectele sale și să fie aproape de toți oamenii care o iubesc.

Astfel după un sejur petrecut cu familia din București, Cristina a plecat în satul natal Vorona și a împărtășit cu fanii săi poze emoționante alături de mama și bunica sa naturală.

„Noi ne bem cafeluța împreună. În sfârșit, bea și mama cafeluță, până acum a robotit. Am ajuns aseară pe la două și ne-am culcat pe la patru. Bunica trage ca ursul la miere. A văzut că e de mâncare și cafeluță și a venit și ea. A venit să salute copiii, frumusețile', a spus frumoasa actriță la InstaStory.

Fanii sunt încântați să vadă naturalețea Cristinei și caracterul frumos de care a dat dovadă de-a lungul anilor. Ori de câte ori, actrița merge la Botoșani pentru a se bucura de răsfățul și iubirea mamei sale biologice.

Despărțire care a lăsat urme

După ce au făcut anunțul despărțirii lor, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au avut o perioadă de tranziție în noua lor viață. Fiecare dintre ei a trebuit să-și dea restart la viață. La scurt timp, actrița din „Adela' a împărtășit cu fanii săi o poză în care se vedea cât de mult a slăbit. Nici Vlad Gherman nu a trecut ușor peste separare și potrivit spuselor lui, acesta a slăbit 7 kilograme.

„Am slăbit 7 kilograme. La blocul din spatele meu stă sora mea. La ea stau de două săptămâni. Mă rog, sunt puțin cu cortul, adică stau și la ea, am stat și pe la vărul meu. (…) Ai nevoie de oameni care să fie lângă tine. Ai nevoie de oameni care să-ți ridice puțin moralul și care să te ajute puțin mai ușor peste perioada asta', a spus actorul pe contul de YouTube.

Foto: Redactia.ro/InstaStory Cristina Ciobănașu, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete