Cristina Almășan, despre nașterea sub apă: „Mi-a fost foarte greu. Am zis că următoarea sarcină va fi cezariană”

Cristina Almășan a născut la finalul lunii august o fetiță perfect sănătoasă. Vloggerița a ales să nască sub apă și a povestit cum a fost această experiență pentru ea.

Deși este mămică de câteva luni, ea nu își neglijează programul pe care îl avea înainte. Cristina Almășan iese la evenimente, în timp ce iubitul ei o ajută cu creșterea copilului.

„Sunt foarte importante, într-adevăr. E foarte important să mai lași copilul din când în când și cu o prietenă, cu iubitul, mama, tata, sora. E foarte important să ai timp pentru tine. Eu din fericire chiar mă bucur de timpul ăsta, mă bucur că am oameni în jurul meu care stau cu bebelina când eu nu sunt acasă. Nu simt că s-au schimbat foarte mult lucrurile. În afara faptului că e ea cu mine, nimic nu e diferit. Îmi face super mare plăcere să petrec timp cu ea. E foarte cuminte. Chiar oricine poate sta cu ea. Trebuie doar să aibă grijă să-i dea de mâncare și să o culce când vrea ea. Atâta tot', a declarat Cristina Almășan pentru ego.ro.

cristina-almasan-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Vloggerița a fost aspru criticată în mediul online pentru că și-a dus fetița la plajă la doar o zi după ce a fost externată. Cristina Almășan își crește fetița așa cum consideră că este bine și nu vrea să țină cont de părerile răutăcioase.

„În schimb, am alte persoane care se mai găsesc vorbind și îmi dau sfaturi fără să le cer. Spre exemplu, am fost la mare cu fetița în a doua zi după ce am scos-o din spital pentru că am născut-o la mare. Toată lumea m-a certat că de ce am ieșit cu ea pe plajă, că nu e bine, că nu știu ce. Multe persoane mi-au zis iar că de ce nu i-am dat șoșete în zilele super toride. De ce să-i pun șosete dacă e foarte cald afară? Și acum cu căciulița. Dar, nu, nu-i pun căciuliță', a mai povestit Cristina Almășan.

Pe 21 august ea a devenit mamă și a născut la o clinică din Constanța. Cristina a ales o metodă inedită de a naște, mai exact nașterea sub apă.

„Nu știu dacă e chiar singura clinică, dar știam de ea, știam că sunt condițiile foarte bune, știam că totul decurge foarte bine și am ales să nasc acolo și pentru că au obțiunea de a naște în apă. Așa cum am și născut. Într-adevăr, m-a ajutat și iubitul meu foarte mult, psihic, că a fost acolo cu mine', a mai declarat Cristina despre motivul pentru care a ales  o clinică unde poate naște sub apă.

Deși nu a fost o experiență traumatizantă, vloggerița mărturisește că nu a fost deloc așa cum și-a imaginat.

„Eu am ales nașterea în apă pentru că am crezut că va fi foarte simplu. M-am dus acolo ca o garofiță, am crezut că va fi super ușor, intru în apă și bam iese copilul. Nu s-a întâmplat așa. Mi-a fost foarte greu. Am zis că următoarea sarcină va fi cezariană, dar toată lumea îmi zice să mă mai gândesc, că e mult mai ușoară nașterea naturală. De fapt, recuperarea după nașterea naturală decât după cezariană. Nu știu, mai vedem, adică nu am în plan', a povestit Cristina pentru EGO.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete