Cristian Boureanu, vacanță de lux alături de tânăra lui iubita

Ce nu face un bărbat îndrăgostit pentru a-i oferi iubitei sale cele mai frumoase momente? Ei bine, Cristian Boureanu, în vârstă de 48 de ani, a ales să-și răsfețe iubita într-o vacanță super-luxoasă.

Laura Dincă, în vârstă de 26 de ani a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini superbe din Seychelles. Ea s-a pozat pe plajă în costum de baie, lăsând să se vadă trupul divin, dar și chipul frumos fără strop de machiaj.

Cristian Boureanu și Laura Dincă formează un cuplu de mai bine de șapte ani, iar romantismul este încă punctul său forte. Motiv pentru care el nu s-a uitat la bani atunci când a ales locul în care vor petrece clipe de neuitat împreună, astfel că s-au cazat la unul dintre cele mai exclusiviste resorturi de pe insula din Oceanul Indian.

În zilele normale, lui Cristi Boureanu îi place să facă diferite surprize, cumpărându-i tinerei sale iubite buchete de flori grandioase. Laura nu ezită și arată lumii întregi cât de mult este iubită și apreciată de fostul politician.

Cristian Boureanu are un copil din prima căsnicie cu Irina, pe Ioana, iar cea de-a doua căsnicie a fost cu Valentina Pelinel.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete