Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după o relație de 6 ani. „Ne despărțim… spre bucuria multora”

După șase ani de iubire și-au spus adio! Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit. Anunțul a fost făcut chiar de către afaceristul în vârstă de 48 de ani. 

Plănuiau să se căsătorească, să devină soț și soție, însă lucrurile n-au mai funcționat între ei și au decis să o ia pe drumuri separate. Cristian Boureanu, 48 de ani, și Laura Dincă, 24 de ani, nu mai formează un cuplu.

„După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat.', a spus Cristian Boureanu, potrivit Spynews.

De curând, Monica Tatoiu, o apropiată a cuplului, a făcut declarații despre cei doi, a dat de înțeles că lucrurile nu mai funcționau între ei.

„Diferențele de vârstă, nu numai diferențele de vârstă, ci și diferențele de caste. Când dispare focul amorului se vede prăpastia dintre caste. Vă place, iubire, nu știu ce și când aia se termină ce faci, după ce s-a terminat. Rămâne prietenia ori prietenia trebuie bazată pe valori comune.', a spus Monica Tatoiu recent la Antena Stars.

Povestea de iubire dintre Cristian Boureanu și Laura Dincă

În anul 2018, afaceristul a cerut-o în căsătorie pe Laura Dincă. La vremea respectivă, ea a spus marele DA. În anul 2019, cei doi anunțau că traversează o perioadă mai delicată, aveau discuții în relație. „Am avut şi noi nişte probleme, ca să ne doară capul acum despre căsătorie. Eu pot să spun că ne-am liniştit, suntem bine. El e un pic supărat, dar o să îi treacă. Toate trec. (…) Ne trezim, gătim, stăm cu căţeii, stăm la soare, dacă putem. (…) Ne-am liniştit, suntem bine, sunt împlinită. Aşteptăm să vă dăm şi veşti. (…) L-am primit pe 10 ianuarie, când am făcut 4 ani împreună. Tot timpul găseşte un prilej sa îmi ia flori. Ştie că o floare face miracol.', spunea ea după ce a primit inelul de la Cristian Boureanu.

„Avem contraziceri, ca în orice relaţie. Eu încerc tot timpul să îl ascult, că are experienţă de viaţă, dar până nu te dai cu capul, degeaba îţi spune cineva. Eu las de la mine. Încerc să îl ascult, de fiecare dată când nu l-am ascultat, nu mi-a fost bine', – a mai declarat Laura Dincă la Antena Stars acum doi ani de zile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete