Cristi Minculescu a decis să-și schimbe stilul de viață – Ce decizie a luat legenda muzicii “rock”

cristi minculescu

Cu un stil de viață haotic, turnee, concerte, somn puțin și nu întotdeauna foarte echilibrat din punct de vedere alimentar, Cristi Minculescu a decis să facă o schimbare importantă în viața lui. Ce decizie a luat legenda muzicii “rock”?

Aseară, la deschiderea uui centru medical din București, Cristi Minculescu ne-a vorbit despre terapia care promite să-i schimbe viața.

Cristi Minculescu a decis să-și schimbe stilul de viață – Ce decizie a luat legenda muzicii “rock”

“Am o viață senzațională, super plină, însă uneori extrem de istovitoare, cu impact important asupra sănătății mele, recunosc. L-am cunoscut pe dr. Cornel Brotac și mi s-a părut foarte interesant programul Back to Beginnings. Eu vă spun ce mi-a spus el mine. Programul B2B tratează omul pe toate cele trei zone, corp – minte – spirit. Și mai știu că voi avea mese clar stabilite, program de exercițiu fizic conform rezistenței mele și consiliere psihologică” , a mărturisit Cristi Minculescu.

Ce este B2B?

Potrivit medicului care se ocupă de acest program, “Back to Beginnings sau B2B are rolul de a purifica organismul uman pe toate planurile – corp – minte – spirit. B2B este un program care se adresează tuturor oamenilor ,indiferent că sunt sănătoși sau au deja un diagnostic. Scopul acestui program este să ne îndepărteze de acest proces de dezumanizare și să ne apropie puțin mai mult de valorile simple ale vieții. Prima interdicție pentru pacienții care sunt înscriși în acest program este să renunțe la telefon mobil, tabletă, atunci când sunt în clinică”.

În 2009, Cristi Minculescu a fost la un pas să-și piardă viața. Legenda muzicii „rock' a suferit un transplant hepatic, intervenţie care a reuşit datorită soției sale. Rodica, soţia lui Cristi Minculescu, s-a dovedit a fi compatibilă pentru transplant.

Cristi Minculescu  suferea de o boală ereditară, polichistică hepato-renală.

 

 

Foto:facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete-Personalitati