Cristi Borcea și Valentina Pelinei, fotografii care i-au cucerit pe fani. Cum și-au sărbătorit Mariile?

Data de 15 august a reprezentat pentru Cristi Borcea și Valentina Pelinel un motiv dublu de sărbătoare. Gemenele lor, Rania Maria și Indira Maria, au avut parte de o surpriză fabuloasă cu ocazia onomasticii.

Valentina Pelinel și fostul acționar al Clubului Dinamo trăiesc o poveste de dragoste demnă de ecranizare. Relația lor a rezistat în ciuda numeroaselor obstacole, printre care anii de detenție pe care Cristi Borcea i-a efectuat.

În urma iubirii lor pătimașe au rezultat trei copii: Milan și gemenele Rania Maria și Indira Maria. Cele două prințese, în vârstă de doi ani, au fost sărbătorite de părinții lor împreună cu fratele mai mare cu ocazia zilei de nume. O fotografie în care apar toți cinci în jurul unui tort magnific și cu siguranță delicios a fost publicată de Valentina Pelinel pe Instagram.

Internauții au apreciat în număr mare imaginea și au lăsat, de asemenea, mesaje de „La mulți ani'.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cristi Borcea, tată pentru a zecea oară?

Valentina Pelinel și Cristi Borcea vor să mai facă un copil. Soția fostului acționar de la Dinamo a mărturisit că nu exclude posibilitatea de a deveni din nou mamă.

Cristi Borcea are deja nouă copii, iar soția sa a declarat că există posibilitatea de a-i oferi acestui și „decarul’ familiei.

„Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copiii (râde). Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți. Evident că nu este deloc ușor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic’, a mărturisit Valentina Pelinel pentru click.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete