Cristalul care vindecă rănile sufletești. Trebuie să îl ai tot timpul cu tine!

Cristalele sunt folosite de multe ori pentru rezolvarea diferitelor probleme, fie că vorbim despre cele de sănătate, fie că ne referim la problemele de ordin psihologic. Acestea sunt incluse în anumite terapii și deși nu a fost demonstrată științific capacitatea acestora de a vindeca diferite afecțiuni, tot mai multe persoane le folosesc pentru a restabili echilibrul la nivelul organismului.

Sunt colorate și fură privirea oricui, iar formele lor spectaculoase le pot transforma în bijuterii unice și care pot fi purtate indiferent de ocazie. Pe lângă aspectul lor, cristalele pot avea puteri terapeutice, specialiștii recomandând câte un cristal pentru fiecare afecțiune.

Cristalul care vindecă rănile sufletești

Cunoscutul numerelog Mihai Voropchievici a dezvăluit care este cristalul pe care oamenii ar trebui să îl poarte în permanență asupra lor. Specialistul spune despre cristalul Kunzit că are multiple beneficii pentru organism. Acesta vindecă rănile sufletești, luptă împotriva depresiei și chiar poate ameliora problemele sistemului circulator sau nervos.

“Cristalul Kunzit. Din punct de vedere spiritual, acest cristal poate ajuta la inducerea unor stări de profundă relaxare. Fiind, așadar, util în meditație. Ne ajută să fim sinceri cu noi și darnici cu ceilalți. Din punct de vedere mental, trezește iubirea în toate formele ei. Vindecă rănile sufletești și luptă împotriva depresiei. Din punct de vedere fizic, această piatră este considerată un leac ideal pentru problemele sistemului circulator și ale inimii. Calmează crizele de epilepsie, ușurează durerile articulare și are un efect benefic asupra problemelor sistemului nervos.”, a spus Mihai Voropchievici la “Magia Zilei”, potrivit antena3.ro  .

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Ce este Taina Sfântului Maslu? Se spune că este TAINA VINDECĂRII

Baba Vanga, previziuni îngrijorătoare pentru anul 2019

Puterile terapeutice ale cristalelor. Cum îți pot schimba viața

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Spiritualitate