Crina Matei, primele declarații după ce a adoptat o fetiță: „O provocare minunată”. Cum e ca mamă

Crina Matei a făcut primele declarații după ce a adoptat o fetiță nou-născută. Artista a devenit mamă la 50 de ani și este foarte fericită.

A evitat să vorbească până acum despre acest subiect, dar Crina Matei a confirmat faptul că adoptat o fetiță. Artista nu are niciun copil biologic, iar micuța îi aduce cea mai mare bucurie.

„Este un subiect care am hotărât să îl țin, cel puțin pentru acest moment, cât mai aproape de sufletul meu, pentru că este foarte mică. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat, dar și celor care au înțeles că tot ceea ce ține, până la urmă, de rezerva asta de intimitate a unui om trebuie să rămână acolo. Nu vreau să privez pe nimeni și nu vreau să se simtă nimeni lezat de faptul că nu vorbesc foarte mult despre lucrul ăsta', a mărturisit Crina Matei, pentru Antena Stars.

Ea a vrut să nu discute până acum despre acest subiect, pentru că și-a dorit să se bucure doar ea cu familia ei de acest moment.

„Nu sunt de ascuns, dar în același timp este un moment în care ne bucurăm reciproc și în cadrul familiei de acest eveniment și atunci când lucrurile vor mai avansa, atunci vom vorbi mai multe. E o provocare minunată. Femeile sau oamenii trebuie să aibă resursă de vitalitate și de bucurie', a adăugat cântăreața.

crina-matei-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Charlotte este numele pe care l-a ales pentru fetiță, iar aceasta a fost botezată de 11 nași, doi dintre aceștia fiind preoți.

„A făcut un botez fabulos, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, cu cea mai tare gașcă de nași pe care am văzut-o vreodată: 11, dintre care 2 preoți. Predica de după a ținut-o chiar unul dintre preoții-nași. Era o armată nași. Nora lui Măgureanu, Alina, a fost nașa principală. Și-a luat rolul în serios și arăta extrem de spectaculos! Cris Simon a fost cea mai spontană nașă, îmbrăcată într-o rochie-ie românească, superbă', a povestit Alin Gălățescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete