Creditul de nevoi personale, pentru îndeplinirea visurilor

Creditul de nevoi personale este un tip de împrumut bancar oferit persoanelor fizice. Pentru că nu necesită o justificare specifică a utilizării fondurilor, putem să-l denumim creditul pentru dorințe, planuri și visuri realizabile.

Sunt banii care te ajută în orice situație sau scop, fie că-ți renovezi casa, că plătești datorii deja existente, că vrei să pleci în vacanța pe care o amâni de câțiva ani, sau să devii, în sfârșit, proprietarul acelei mașini pe care ți-o dorești dintotdeauna, fără să amintim de ajutorul nesperat în situațiile de urgență care cer chetuieli neprevăzute. Este creditul care nu necesită o garanție sau un activ ca garanție împotriva celui care-l solicită.

„La ING creditul de nevoi personale nu are un scop țintit tocmai pentru a-l face foarte accesibil tuturor nevoilor clienților. Dacă vrei să-ți cumperi o mașină sau să-ți renovezi locuința ai acces la bani, instant' spune Iulia Rusu, Manager de strategie în mepartamentul de credite persoane fizice ING Bank România.

Băncile recompensează comportamentul prietenos cu mediul, astfel încât la Creditul de nevoi personale de la ING primești o reducere de 1,7 puncte procentuale dacă mașina pe care ți-o achiziționezi este 100% electrică sau plug-in hybrid, sau dacă decizi să achiziționezi și să instalezi panouri solare sau fotovoltaice. Creditul pentru alegeri mai sustenabile stimulează achiziția de bunuri, servicii și produse care limitează impactul asupra mediului, iar relevanța lui e dovedită prin faptul că a fost deja accesat în aproape toate județele țării.

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Dosar cu șină și timbre? NU!

Vrei să știi dacă ești eligibil pentru un împrumut de nevoi personale și ce condiții trebuie să îndeplinești? Ei bine, cel mai important este venitul lunar care trebuie să fie cel puțin egal cu venitul minim net pe economie. Pentru contractul de muncă pe perioadă determinată maturitatea creditului solicitat nu poate depăși perioada contractului de muncă. Apoi e necesar să ai minim 1 an vechime în muncă și minim 6 luni vechime la actualul angajator, fără întreruperi mai mari de o lună în ultimul an. „Creditele de nevoi personale și de consum pot fi accesate online de ceva ani… de fapt, începând cu anul 2017, ING a fost prima bancă din România care a lansat acest serviciu tuturor, iar în prezent 1 din 2 clienți îl accesează online', a declarat Iulia Roșu, manager de strategie în departamentul de credite persoane fizice ING Bank Romania.

E bine să știi că durata pentru un credit de nevoi personale ING variază între 1 an și 5 ani, iar taxele și comisioanele sunt 0 lei pentru analiza dosarului, dacă angajatorul tău are încheiată o convenție salarială, și 200 de lei doar dacă creditul se acordă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial