CRBL s-a întors să stea cu chirie în București, după ce vânduse tot să se mute în Spania: „Nu îmi place piața imobiliară”

CRBL și-a vândut toate proprietățile din România și s-a mutat tip de 6 ani în Spania. Acum, artistul s-a în București și locuiește cu chirie alături de soția și fiica lor.

Recent, fostul concurent de la „Survivor România' a spus care este motivul pentru care s-a întors acasă, după ce renunțase la viața din România.

„M-am întors atât pentru muzică, că mi-e foarte dor de scenă, mai ales după pandemia asta în care am tot adunat muncă de studio.

Dar îmi era dor și de România asta verde, asta frumoasă, plină de locuri în care noi încă n-am ajuns până la vârsta asta și pe care vrem să o descoperim!', a declarat CRBL pentru CANCAN.

După 6 ani petrecuți în Spania, cântărețul a decis să își ia familia și să se întoarcă în România. Momentan, CRBL stă cu chirie într-un apartament din București și momentan nu își dorește să investească într-o locuință aici. După ce va analiza piața imobiliară din România, CRBL poate își va cumpăra o locuință care să fie a lui și a soției sale.

„Nu acum, nu îmi place piața imobiliară. Ce se întâmplă acum, nu e bine. E de stat frumos pe timp de iarnă la hibernare, analizat, studiat, văzut, auzit. Și la primăvară, vedem ce facem!', a mai spus CRBL.

CRBL-si-familia-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

CRBL deține o pereche de adidași care costă 17.000 de euro

Fostul concurent de la „Survivor România’ are în colecție o pereche de adidași care valorează acum 17.000 de euro. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, CRBL a povestit despre întoarcerea sa acasă.

„Am o pereche de adidași care e 17.000 de euro. Am rămas șocat. A crescut peste ani. Se întâmplă lucruri când păstrezi. Eu i-am cumpărat second, oricum. Că nu-i găseam nici eu când i-am cumpărat, acum vreo 6 ani. Am dat 400 de euro pe ei și acum sunt 17.000′, a susținut CRBL.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete