CRBL are probleme la mutarea în România, după 6 ani în Spania. „Nu-mi văd capul de treabă”

CRBL, soția Elena și fiica lor Alessia s-au mutat înapoi în România. După 6 ani în Spania au decis că vor să revină acasă, aici unde nu mai au nicio proprietate, vor locui cu chirie.

Timp de 6 ani a locuit în Spania, iar acum a luat decizia să se întoarcă în țara natală. CRBL s-a consultat cu soția sa, dar și cu fiica și au decis împreună să se mute înapoi în România. Partenera artistul își va deschide o școală de dans în București, iar el are mai multe proiecte.

Mutarea a început deja și au întâmpinat difucultăți. Au multe bagaje și trebuie să se organizeze rapid. căci fiica lor începe școala curând.

„Nu-mi văd capul de treabă. Am decis să ne întoarcem și trebuie să punem lucrurile la punct cât mai repede, mai ales că școala începe mai devreme anul acesta. Sper să trecem cât mai ușor peste etapa întoarcerii la București', a declarat CRBL pentru Impact.

„Suntem contra cronometru, fiindcă trebuie să aranjez cât mai repede toate lucrurile!', a mai precizat el.

crbl-a-revenit-in-romania-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Decizia luată pentru fiica lui

Alessia, fiica artistului, va merge la aceeași școală la care a mers înainte să plece din țară, însă este nevoită să dea anumite teste acum. „Am făcut demersurile. Astăzi a avut un test, să vadă la ce nivel este. Am fost la școală cu ea și a trebuit să-i facă un test de evaluare, să vadă unde o încadrează. Se întoarce la aceeași școală’, a spus CRBL acum câteva săptămâni despre fiica lui în vârstă de 12 ani.

Fostul concurent de la „Survivor România’ are în colecție o pereche de adidași care valorează acum 17.000 de euro. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, CRBL a povestit despre întoarcerea sa acasă.

„Am o pereche de adidași care e 17.000 de euro. Am rămas șocat. A crescut peste ani. Se întâmplă lucruri când păstrezi. Eu i-am cumpărat second, oricum. Că nu-i găseam nici eu când i-am cumpărat, acum vreo 6 ani. Am dat 400 de euro pe ei și acum sunt 17.000′, a susținut CRBL într-o emisiune la Pro TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete