COVID-19: Avertisment venit din partea medicului Virgil Musta

Virgil Musta este medicul din Timișoara care a reușit să vindece cei mai mulți pacienți diagnosticați cu noul coronavirus. Implicat activ, așadar, în combaterea cumplitului virus, și fin cunoscător al inamicului, medicul transmite un avertisment cât se poate de real.

„Dacă nu înțelegem că trebuie să respectăm regulile, că virusul e în continuare în comunitate, vom fi sufocați, ajungem ca Italia. E foarte important să respectăm regulile, pentru că până acum pandemia a fost ținută sub control bine', a povestit specialistul de boli infecțioase la Spitalul Victor Babeș din Timișoara pentru GÂNDUL.

Virgil Musta
COVID-19: Avertisment venit din partea medicului Virgil Musta

„Dacă numărul de cazuri va crește…!'

Medicul Virgil Musta apreciază faptul că există, în majoritate, o comunicare foarte bună cu societatea civilă. Românii au înțeles în proporție importantă cum stau lucrurile cu măsurile de izolare, însă dacă nu continuăm să trăim așa, riscurile sunt imense.

„Putem distruge totul, putem da cu piciorul, pentru că nu vrem să înțelegem, să respectăm. Avem alte interese și așa mai departe. O explozie incontrolabilă a numărului de cazuri de COVID-19 ne poate aduce rapid în situaţia pe care am reuşit să o evităm acum 2-3 luni. O explozie incontrolabilă a numărului de cazuri de coronavirus ne poate aduce în situația în care spitalele să nu facă față pacienților', avertizează medicul de la Timișoara.

Specialistul în boli infecțioase atrage un semnal de alarmă și în ceea ce-i privește pe așa zișii oameni de bine care afirmă sus și tare că nu există acest COVID-19.

„Sunt persoane cu bună credință, care fac aceste acțiuni de intoxicare, alții săracii, îi cred pe aceștia, este neplăcut (referitor la cei care spun că nu există Covid). Tot populația și populația suferă', a conchis medicul Virgil Musta.

Credit foto: Revista Avantaje

24 iunie, Ziua Iei: 8 vedete internaționale care poartă ie

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate