Cove a semnat cu Prima TV, după plecarea de la Pro TV. Ce emisiune va prezenta: „Sunt bucuros”

Gabriel Coveșeanu (Cove) este cea mai nouă vedetă de televiziune cooptată în proiectul Prima TV. În această toamnă, Prima TV își cucerește telespectatorii cu un program variat, emisiuni pline de originalitate, savoare locală, spirit liber, creativitate și autenticitate.

Din 13 septembrie, de la ora 19.30, Cove si Diana pornesc la vânătoare de mondenități. Emisiunea „Flash Monden' va fi difuzată de Prima TV de luni până vineri, de la 19.30 și duminica, de la aceeași oră.

Cove, primele declarații despre emisiunea „Flash Monden'

„Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere și entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simtit atât de bine. M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar și să îmi fac prieteni noi. Și cred că voi face, alături de Diana, o echipa de senzație la Flash Monden. Îi aștept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din fața micului ecran, de luni până vineri și duminică seară la Flash Monden să povestim despre toate mondenitățile de la noi și de peste hotare. Vom face să fie, pentru telespectatorii Prima TV, o întâlnire dorită și memorabilă', spune Cove.

Pentru Diana Bart sosirea lui Gabriel Coveșeanu în echipa Flash Monden este motiv de bucurie. Vedeta Prima TV promite un format de televiziune interactiv, cu multe noutăți și multă voie bună. „ Sunt extrem de bucuroasă, un nou vis mi s-a îndeplinit. Mi-am dorit mult să am un coleg de prezentare cu care să simt din prima chimie, precum a fost cu Cove. Noi am interacționat în trecut într-o emisiune culinară pe care o prezentam și am făcut echipă foarte bună. Flash Monden va fi de neratat! Vom avea știri mondene, dar într-o nouă prezentare. Frumoși suntem, carismatici suntem, asa că vom umple cu siguranță serile telespectatorilor cu multe zâmbete. Sunt convinsă că ne vom completa perfect, deja am avut primele discuții, am stabilit detalii legate de emisiune și…am pus țara la cale', spune Diana Bart.

Din 13 septembrie, la Prima TV, Diana Bart și Cove vor prezenta Flash Monden. Îndemnul lor e simplu: Fii in pas cu lumea asa cum este ea!'' Emisiunea este difuzată de postul TV de luni până vineri, de la 19.30 și duminică, de la 19.30.

 

Recent s-a aflat și câți bani câștiga Gabriel Coveșeanu, ce salariu avea la Pro TV. Conform fanatik.ro, fostul prezentator al emisiunii Vorbește Lumea încasa, anual, peste 182.000 de lei, adică undeva în jurul a 37.000 de euro. Adică peste 3.000 de euro lunar.

Adela Popescu, prima reacție după plecarea lui Cove de la Pro TV

„Știu că vă surprinde lipsa scumpițelului meu Cove, este absolut normal. Toți îl iubim, îl prețuim și îi vom duce lipsa. Te iubim, Cove. Dar viața merge mai departe, iar prieteniile adevărate nu se destramă, tu știi ce spun’, a spus Adela Popescu pe post.

Povestea de viață a lui Cove

Gabriel Coveșeanu s-a născut pe 04 septembrie 1974 în București, România. Este director al Teatrului Ion Creangă' și prezentator TV. Actorul Gabriel Coveșeanu a cunoscut celebritatea la începutul anilor 2000, când a fost coprezentator al Andreei Marin, la celebra emisiunea “Surprize, Surprize”. Și-a continuat cariera la Kanal D, unde a prezentat emisiuni precum: Accepți sau nu', Magic Taxi' , Față lui tată', „Mireasă 90-60-90″ , “Jumătatea mea știe”, “Bingo România”. În 2015 se alătură echipei Prima TV, în emisiunea Mama mea gătește mai bine'. Din toamna lui 2015 se mută la Pro TV, unde preia frâiele emisiunii Vorbește lumea'.

După 6 ani renuntă la postul din Pache Protopopescu și se întoarce la Prima TV, unde va prezența, alături de Diana Bart, Flash Monden.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete