„Costin Mărculescu îmi spunea că vrea să meargă la parastas la președintele Coreei. E clar că nu era bine!”.

Costin Mărculescu a fost găsit mort, în cadă. Aceasta este știrea care ne-a lovit în această dimineață. Un personaj aparte în showbizz-ul românesc, Mărculescu a fost când pe val, când sub val, însă niciodată n-a lipsit cu adevărat.


Ultima perioadă din viața lui s-a scurs într-o cumplită neîmplinire. Fie că vorbim despre partea profesională, fie că vorbim despre cea personală, Costin Mărculescu ajunsese să trăiască doar din amintiri și din ajutorul pe care-l primea de la prieteni.

L-au ajutat financiar Pepe, care i-a dat, în total, câteva mii de euro. Mara Bănică îl ajuta și ea cu cât putea, la fel și George Ciubotaru. Din păcate, nu voia să înțeleagă că nu va reveni în teatru și că trebuie să se reprofileze. Toată lumea îl îndemna să se angajeze, să își facă un rost, să lase trecutul în urmă. Noi simțeam că el este depresiv', povestesc apropiații actorului.

Succesul pe care l-a atins în anii ’90 a „pierit' rapid și, din păcate, Mărculescu nu a mai avut putere/inspirație/noroc să-l recapete. În această perioadă, se pregătea să lanseze cartea “Bombă cu fitil aprins”, un material care avea să arunce în aer showbizz-ul românesc, spera și promitea el. N-a fost să fie, însă.

„Costin Mărculescu îmi spunea că vrea să meargă la parastas la președintele Coreei. E clar că nu era bine!'.

trasatură de caracter Costin Mărculescu

Apropiații artistului cred că și-a simțit cumva sfârșitul. O postare de pe Facebook vine, cumva, să confirme acest lucru: „Probabil peste un timp… nu ştiu când voi pleca printre stele…vă mulţumesc tuturor care aţi fost sub o formă sau alta alături de mine şi aţi fost în momentele mele fericite sau grele. Nu pot să le mulţumesc celor care m-au înjurat, criticat, bârfit peste tot la tv, în presă, în mass media sau oriunde fără să mă cunoască. Asta e. Mădălina Manole a ştiut ce face şi de ce o face……….Ştiţi de ce au murit MULŢI mari artişti ??? De inimă rea', scris actorul Mărculescu pe contul său de social media.

De inimă rea, oare, să fi murit și el. „Visa doar să revină în centrul atenției. Suferea și de singurătate, spunea că tânjește să aibă și el o familie. Vorbea mereu despre vremea în care avea bani și locuia într-o vilă, când avea mașini luxoase și era iubit de public. Trăia în trecut, nu mai accepta prezentul. Avea probleme cu inima, dar nu voia să meargă la medic și nici să aib grijă de el. Nu lua medicamente, nu ținea dietă', spun apropiații.

Ultima persoană care l-a văzut în viață pe actor a fost paznicul blocului în care locuia. Acesta a fost și cel care a anunțat dispariția lui. „Costin Mărculescu avea o stare de sănătate precară, arăta foarte rău la față. Costin nu era ok Paznicul nu l-a mai văzut de 3 sau 4 zile', a spus Horațiu Tudor, reporter XNS Show, jurnalistul care a anunțat primul decesul actorului. „Da, în ultima perioadă Costin era foarte rău, departe de omul pe care-l știe publicul!', a confirmat și Dan Capatos.

Cu adevărat șocantă este declarația venită din partea Marei Bănică, jurnalista care obisnuia să vorbească destul de des cu actorul. „Îmi spunea că vrea să meargă la parastas la președintele Coreei. E clar că nu era bine. Ciudat ca ultimul lui cuvânt să fie parastas'.

Mesajele artiștilor după moartea Tamarei Buciuceanu-Botez

Costin Mărculescu a absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale, promoția 1989-1993. Pe parcursul anilor a participat la nenumărate emisiuni de divertisment pe mai multe posturi TV în postura de actor sau cântăreț.

El a mai jucat în peste 2000 de spectacole de teatru în țară și străinătate, urcând pe scenă alături de actori precum Florin Piersic, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Emil Hossu, George Constantin, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele și mulți alții.

Costin Mărculescu avea o trăsătură rară de caracter care îl deosebea de ceilalți oameni

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro